Авторизация

На Волині людей на зустріч з Порошенком звозили автобусами

На Волині людей на зустріч з Порошенком звозили автобусами

Громадянська мережа Опора заявляє, що 15 січня у Волинській області на заходи по темі томосу за участю президента  Петра Порошенка  і патріарха Філарета людей привозили автобусами, а всередину приміщень, де проходили зустрічі, пускали за списками.

Активісти зафіксували на відео, як люди після закінчення заходів йдуть до автобусів (запис є в розпорядженні LIGA.net).


Зокрема, такі автобуси з людьми зафіксовані в Луцьку і Ківерцях. У зустрічах з президентом також брали участь народні депутати (Опора зазначає, що відбувалося це в робочий час, коли в Раді проводилися засідання), представники місцевої влади та священнослужителі.

"У Луцьку під час візиту президента спостерігачі Опори виявили ознаки централізованого підвезення сотень волинян до околиць міста, звідки вони невеликими групами прибували на Театральну площу в Свято-Троїцький собор" - сказано в матеріалі.





Представники Опори зафіксували на відео не менш дев'яти автобусів, які відвозили людей в районні центри після того, як в місті завершилися заходи. За інформацією активістів, це були не рейсові автобуси.


У Ківерцях всередину приміщення будинку культури, де проходила зустріч з Порошенком, людей пускали за списками. При цьому у них перевіряли документи, що підтверджують особу. Деякі з привезених із сіл людей потрапити всередину не змогли, так як їх не було в списках.


Особи, які перевіряли наявність прізвищ людей в списку, представитися активістам Опори відмовилися.






Раніше в БПП заявили, що близько 70 парафій УПЦ МП перейшли в єдину помісну Православну церкву України (ПЦУ).


Реклама
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка