Авторизация

У центрі Києва людину пограбували, прикувавши до поручнів

У центрі Києва людину пограбували, прикувавши до поручнів

У Києві на Поштовій площі два зловмисники, погрожуючи перехожому, прикували його наручниками до поручнів сходів і пограбували. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

Забравши у потерпілого рюкзак з грошима та особистими речами, нападники втекли. Одного з підозрюваних незабаром затримали співробітники поліції, іншого - оголосили в розшук. За подібні злочини передбачено покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


У поліції розповіли, що двоє зловмисників прибули на Поштову площу на автомобілі зі зміненим номерним знаком. Коли вони побачили потерпілого, напали на нього, прикували наручниками до поручнів сходів і відібрали рюкзак з грошима та особистими речами.
Реклама

Повідомляється, що співробітники поліції провели комплекс розшукових заходів і встановили місце знаходження одного підозрюваного, якого згодом затримали. Ним виявився 54-річний раніше судимий місцевий житель.



Затриманому оголосили про підозру у вчиненні злочину (розбій) та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.


6 січня о Миколаєві двоє чоловіків в балаклавах зі стріляниною пограбували гральний заклад, поранення отримав один з працівників.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?