Авторизация

Громадянська позиція висунула свого кандидата в президенти

Громадянська позиція висунула свого кандидата в президенти

Сьогодні на з'їзді партії Громадянська позиція було прийнято рішення про висунення  Анатолія Гриценка кандидатом на виборах президента. Про це повідомляє прес-служба партії.

На з'їзді були присутні 265 делегатів і понад 70 запрошених осіб, які одноголосно проголосували за Гриценка.


Гриценко заявив, що знає, як підняти країну і армію. "Я не підпишу жодного популістського закону і міжнародної угоди, яка суперечить інтересам країни", - сказав він.
Реклама

29 січня 2018 року за даними Соцісу, за Тимошенко проголосували б 14,4% з тих, хто піде на вибори, за Порошенка - 10,8%. За шоумена  Володимира Зеленського готові віддати голоси 9,4%. Четверту-п'яту позицію ділять лідери Громадянської позиції Анатолій Гриценко і Радикальної партії Олег Ляшко (відповідно 7,2% і 7,1%).



Відповідно до іншого опитування, проведеного фондом Демініціативи і центром Разумкова, серед кандидатів на президентський пост лідирує Тимошенко - 16,1%.


"Далі - Порошенко - 13,8%, Володимир Зеленський - 8,8%,  Юрій Бойко - 8,4%, Анатолій Гриценко - 6,8%, Олег Ляшко - 6,9%, Євген Мураєв - 3,1%, Олександр Шевченко - 2,9%, Святослав Вакарчук - 2,6%", - наголошується в повідомленні.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка