Авторизация

Томос виявився зброєю: патріарха Кирила можуть звільнити - Ар'єв

Томос виявився зброєю: патріарха Кирила можуть звільнити - Ар'єв

Патріарх РПЦ Кирило (Володимир Гундяєв) може позбутися посади, оскільки не зумів перешкодити отриманню томосу про автокефалію православної церкви в Україні. Про це повідомив в Facebook народний депутат, глава делегації України в Парламентській асамблеї Ради Європи Володимир Ар'єв з посиланням на власні джерела.

"Томос виявився зброєю. У Криму окупанти привели системи ППО в повну боєготовність, коли українська делегація ще летіла за ним в Стамбул. А останні новини з півночі такі: оскільки Кирило (Гундяєв) не впорався із завданням зірвати томос для України, головний по РФ зело розсердившись і поїхав святкувати в Санкт-Петербург, а не в храм Христа Спасителя. І головне - навіть бачити невдаху не схотів. Очевидно, когось через певний час розжалують (дійсно, не жарт - джерело новини дуже серйозне)", - заявив Ар'єв .


Нардеп зазначив, що отримання томосу доводить значущість геополітичної перемоги України.

Читайте також: "Жодна з московських розробок проти церкви не спрацювала" - Павленко


Реклама

6 січня офіційно створена єдина помісна автокефальна Православна церква України - Вселенський патріарх Варфоломій передав її предстоятелю митрополиту  Епіфанію посох і томос, який проголошує церковну незалежність України від Росії.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?