Авторизация

Сюмар: Не вірю, що Зеленський - технічний кандидат Коломойського

Сюмар: Не вірю, що Зеленський - технічний кандидат Коломойського

Політичний технолог, нардеп від Народного фронту Вікторія Сюмар вважає, що шоумен Володимир Зеленський не є технічним кандидатом олігарха Ігоря Коломойського. Про це вона повідомила в інтерв'ю LIGA.net.

"Я не вірю, що гра в такі ставки можлива на такому примітивному рівні. В такому випадку Зеленський втратить взагалі все. Якщо він відчує запах перемоги, то він піде до кінця. І Коломойського це стосується теж", - сказала вона.


На думку Сюмар, висування Зеленського вийшло вельми оригінальним і змусило всіх в свята говорити саме про нього.

"З іншого боку - такий формат дав можливість опонентам Зеленського говорити про його неповагу і навіть нерозумінні державних символів і традицій", - вважає нардеп.


Сюмар вважає, що базове завдання Зеленського - мобілізація свого електорату. "І це на третину люди, які взагалі не ходять на вибори, не те, щоб партії або політкоманди будувати", - додала вона.



У той же час базовими проблемами в кампанії Зеленського можуть стати відсутність досвіду, необхідних знань, а також сила мотивації (у існуючих еліт явно сильніша воля до виживання).


Раніше Зеленський розповів про свої відносини з екс-президентом Віктором Януковичем, який, за його словами, пропонував артистові $100 млн за лояльність.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка