Авторизация

У Путіна заявили, що в Росії немає військовополонених моряків

У Путіна заявили, що в Росії немає військовополонених моряків

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що в Росії немає військовополонених українців. Про це повідомляє російське пропагандистське агентство ТАСС.

"Військовополонених тут не знаходиться. Я не можу погодитися з тим, що мова йде про військовополонених. Ніяких військовополонених на території РФ немає", - сказав Пєсков, уточнивши, що українські моряки знаходяться під слідством.


При цьому Пєсков стверджує, що не знає, які свідчення давали затримані моряки. "Оскільки триває слідство, ми не можемо відстежувати, як йде слідство", - зазначив він.
Реклама

Адвокат Микола Полозов, який координує роботу команди адвокатів українських моряків, захоплених російськими військовими в районі Керченської протоки, заявив, що, визнавши себе військовополоненими, моряки зламали плани Москви.



25 листопада 2018 року російські окупанти протаранили буксир і обстріляли малі бронекатера південніше Керченської протоки. Українські кораблі захопили і відбуксирували до Керчі, а екіпаж з 24 моряків взяли у полон. У 10 областях України після цього було введено військовий стан.


27 грудня всі захоплені Росією українські моряки заявили слідству, що вони є військовополоненими.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка