Авторизация

Порошенко і Путін двічі зідзвонювалися - нардеп

Порошенко і Путін двічі зідзвонювалися - нардеп

Президент  Петро Порошенко і лідер країни-окупанта Росії Володимир Путін  двічі розмовляли по телефону минулого літа. Про це у себе в Facebook  написала перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

Вона повідомила, що через рік після наймасовішого звільнення українських заручників (74 людини) вина за зірване звільнення політв'язнів і заручників в 2018-му повністю лежить на Кремлі і його маріонетках в Донбасі.


"... Які навіть не дали офіційних відповідей на десятки пропозицій України в цьому році, на наш заклик забрати з українських тюрем засуджених росіян і віддати наших", - зазначила нардеп.

Читайте також: Український адмірал готовий обміняти себе на полонених моряків


За її словами, Київ передавав списки на обмін через мінську контактну групу, омбудсменів обох країн, МЗС, спецпредставника США по Україні Курта Волкера, турецького президента Реджепа Ердогана, церкву, канали нормандського формату, політрадник президентів і дипломатів.


"Президент Порошенко двічі влітку говорив по телефону з Путіним. По одному питанню - Сенцов, інші заручники і політв'язні", - пише Геращенко.



Зараз Україна пропонує переговори про звільнення заручників з прицілом під обмін 5 січня 2019 року.


Читайте також: Медведчук розповів, про що говорив з Путіним

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?