Авторизация

У Донбасі вантажівка протаранила авто: є загиблі - фото

У Донбасі вантажівка протаранила авто: є загиблі - фото

У Донецькій області в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє людей. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціъ в Донецькій області.

"Зіткнення вантажівки і легкового автомобіля відбулося сьогодні о 08:40 на перехресті вулиць Тихого і Тальята в селищі Олексієво-Дружківці. Водій легковика і пішохід загинули на місці", - відзначили в прес-службі.


За попередніми даними стало відомо, що рухаючись по трасі Дружківка-Костянтинівка водій вантажного автомобіля ГАЗ зіткнувся з легковиком Хюндай-Гетц.

"Опинившись в цей момент на перехресті при повороті наліво, 62-річний водій вантажівки не надав перевагу в русі легковому автомобілю, який рухався в зустрічному напрямку. Легковик винесло за межі проїжджої частини, де він скоїв наїзд на жінку, яка стояла біля пішохідного переходу, і в'їхав в стовп з опорою електропередач ", - уточнили в прес-службі.


В результаті 33-річний водій автомобіля Хюндай-Гетц - житель Краматорська, і 46-річна місцева жінка загинули на місці.

Попередньо даний факт кваліфіковані за ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

За фактом відкрито кримінальне провадження.

18 грудня 2018 року в Житомирській області, в селі Двірець, сталося смертельне ДТП.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка