Авторизация

"Змусить задуматися": Путін погрожує новітньою зброєю

"Змусить задуматися": Путін погрожує новітньою зброєю

Новітня зброя, яка забезпечила безпеку РФ на десятиліття вперед, змусить задуматися тих, хто звик до мілітаристської риторики. Про це заявив президент країни-агресора РФ Володимир Путін на розширеній колегії Міноборони, повідомляє російське пропагандистське агентство ТАСС.

"Наші нові системи, сподіваюся, змусять замислитися тих, хто звик до мілітаристської і агресивної риторики", - підкреслив Путін.


Путін зазначив факт початку серійного виробництва ракетного комплексу "Авангард", випробування "Сармата", несення дослідно-бойового чергування гіперзвукового авіакомплексу "Кинджал", а також відпрацювання практичного застосування бойових лазерних комплексів "Пересвет".
Реклама

При цьому він підкреслив, що "ця зброя кратно збільшує потенціал армії і флоту". Путін запевнив, що нібито ці розробки також "зміцнюють баланс сил, а значить і стабільність у світі".

Президент РФ зажадав швидше оснащувати російську армію сучасним озброєнням, здатним до подолання перспективних систем ПРО.

14 грудня 2018 року представник України в тристоронній контактній групі в Мінську Євген Марчук заявив, що в поведінці країни-агресора Росії можливо все, тому Україні потрібно бути готовими до різних варіантів розвитку подій.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?