Авторизация

Сніг і похолодання: якою буде погода - карти

Сніг і похолодання: якою буде погода - карти

За даними Укргідрометцентру, сьогодні, 14 грудня, тривають опади у вигляді невеликого снігу в Київській, Львівській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Вінницькій, Волинській, Одеській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Миколаївській областях. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"На території України невеликий сніг, лише в східних областях без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, у західних областях північно-західний, 5-10 м/с. Температура від -2 до +1 градуса, в Криму і на півдні Одеської області +3, +8 градусів, в Карпатах -1, -6 градусів", - відзначили в прес-службі.


По Києву і області невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м с. Температура в Києві і області 0, -2 градуси.


Фото: meteo.gov.ua

Синоптик Наталія Діденко повідомила у себе в Facebook, що 15 грудня в Україні похолодає до невеликих морозів.

"Опади поступово припиняться. 16 грудня на заході України потеплішає, проте разом з потеплінням туди прийдуть сильні опади і штормовий вітер. На решті території в неділю буде сухо і вітряно", - уточнила вона.

За прогнозами Укргідрометцентру, в грудні 2018 року середня місячна температура очікується від -3 градусів до +1 градуса, у тимчасово окупованому Криму до +4 градусів, що на 1-1,5 градуса вище середніх багаторічних значень.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка