Авторизация

РФ під виглядом "інтеграції" анексує Білорусь - Лукашенко

РФ під виглядом "інтеграції" анексує Білорусь - Лукашенко

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що під приводом "глибокої інтеграції" Москва намагається включити Білорусь до складу Росії. Про це він заявив на прес-конференції в Мінську, передає пропагандистський ресурс Інтерфакс Білорусь.

"Я розумію ці натяки: отримаєте нафту, але давайте руйнуйте країну і вступайте до складу Росії", - заявив Лукашенко.


"Я завжди ставлю запитання: такі речі в ім'я чого робляться? Ви подумали про наслідки? Як на це подивляться в нашій і вашій країні, і міжнародне співтовариство? Не києм, то палицею інкорпорують країну до складу іншої країни", - додав він.

За його словами, ідея інкорпорації надходить з Москви під виглядом "глибокої інтеграції". "Нам кажуть - маневр (компенсація за податковий маневр - ред.) буде, коли буде, як дехто каже, більш глибока інтеграція. А деякі прямо говорять - ми готові, щоб ви шістьма областями увійшли до складу Російської Федерації", - підкреслив він.

Також він сказав, що Росія не "годує" його країну, а надає Білорусі підтримку у вигляді кредитів, але ставка по ним більше, ніж ставка по кредитах МВФ.

"Якщо ми від Росії, наприклад $4-5 млрд кредитів отримали, то щороку за їх обслуговування платимо $1,2 млрд", - обурився президент Білорусі.

Він також заявив, що через підвищення податкових зборів, завищені ціни на газ і кредитну ставку "руйнуються основи митного союзу, в який ви (Росія - ред.) нас кликали".

Читайте також: Лукашенко: Російська військова база в Білорусі не потрібна

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?