Авторизация

В аеропорту Бориспіль рятували кішку, яка втекла від господарів

В аеропорту Бориспіль рятували кішку, яка втекла від господарів

Рятувальники тварин з Animal Rescue Group розповіли, як сьогодні вночі в аеропорту Бориспіль визволяли кішку, яка втекла від господарів. Репортаж про операцію опублікований в Facebook організації.

Рятувальники повідомляють, що кішка втекла, коли її попросили дістати з переноски під час контролю. Вона відразу забилася під конструкції кафе на третьому поверсі терміналу D.


Викликані на місце волонтери з 23:00 до 3:00 намагалися дістати тварину без демонтажу конструкцій, проте зробити це виявилося неможливим. При цьому персонал кафе відмовлявся дати дозвіл на демонтаж.

Рятувальникам довелося чекати до 08:30, коли в кафе прибула керівник закладу. Жінка не відразу погодилася надати рятувальникам доступ до місця, де сховалася кішка, проте згодом її вдалося вмовити.


У коментарях до посту в Facebook Animal Rescue Group користувачі, знайомі із ситуацією, повідомили, що господарі кішки полетіли своїм рейсом, в аеропорту вирішення проблеми залишилася чекати їх подруга.


Десятки притулків для тварин в Німеччині оголосили про неможливість взяти тварину в період різдвяних свят, щоб це рішення було більш зваженим і відповідальним.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?