Авторизация

Хто вийде до другого туру разом з Тимошенко - опитування

Хто вийде до другого туру разом з Тимошенко - опитування

Якби президентські вибори проходили в листопаді цього року, то до другого туру точно вийшла б лідер Батьківщини Юлія Тимошенко. Такі результати соціологічного дослідження Київського міжнародного інституту соціології, яке проводилося з 23 листопада по 3 грудня.

У першому турі 11,9% проголосували б за Тимошенко. За те, щоб потрапити до другого туру поборолися б шоумен Володимир Зеленський (8,2%), чинний президент Петро Порошенко (6,5%), Юрій Бойко (6,2%), Олег Ляшко (4,9%) і Анатолій Гриценко (4,6%).


При цьому не визначилися зі своїм кандидатом 27,6% виборців, а 9,3% вже вирішили не голосувати.

Якщо брати результати лише серед тих, хто визначився, то найбільше шансів вийти до другого туру у Тимошенко і Зеленського.


При цьому вже в другому турі серед них немає явного лідера - вони обидва набрали б приблизно рівну кількість голосів. Також немає явного лідера в парі Тимошенко-Гриценко. У лідера Батьківщини є шанси на перемогу, якщо в другому турі з нею опиняться Порошенко, Бойко чи Вакарчук.



Було опитано 2000 респондентів в 110 населених пунктах на території України. Імовірність похибки не більш 3,3% для показників близько 50%, не більше 2,8% - для показників близько 25%, 2% - для показників близько 10% і 1,4% - для показників близько 5%.

Соцопитування групи Рейтинг у вересні-жовтні показало, що якби вибори президента відбулися в середині осені 2018 року, до другого туру точно вийшла б Тимошенко, а конкуренцію там їй склав би або Порошенко, або Зеленський.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка