Авторизация

"Лякають хіматакою": луганчани розповіли про фейки в окупації

"Лякають хіматакою": луганчани розповіли про фейки в окупації

Місцевих жителів тимчасово окупованого Луганська бойовики лякають так званою хімічною атакою після введення воєнного стану в 10 областях України. Про це повідомили LIGA.net місцеві жителі.

"Нагнітають обстановку, дивитися місцеві канали неможливо. Суцільна ненависть до України і США. На жаль, багато їм вірять", - сказала луганчанка Марина.


За її словами, особливо серед тих, хто піддається пропаганді, - це пенсіонери. "Ведуться як діти малі, немає взагалі критичного мислення", - сказала вона.

За даними військових екпертів групи Інформаційний спротив, "завзятість, з якою Кремль вчепився в тему очікуваної "хімічної атаки ЗСУ в Донбасі, викликає серйозні побоювання".

"Тим більше, що про цю "атаку", за дивним збігом, Москва тепер уже на рівні МЗС РФ почала верещати напередодні двох подій, які пройдуть в грудні: проведення 15 грудня об'єднавчого собору зі створення Єдиної помісної православної церкви в Україні і розгляду 17 грудня Генеральною асамблею ООН проекту резолюції "Проблема мілітаризації АР Крим та міста Севастополь (Україна)", - наголошується в повідомленні.

В ІС додали, що "немає сумнівів, що такий сценарій в Кремлі підготували, і вже зараз створюють для нього потужне інформаційне прикриття".


Воєнний стан в Україні ввели в 10 областях України та внутрішніх водах Азово-Керченської акваторії, які межують з країною-агресором РФ і Придністров'ям. Воєнний стан ввели в Вінницькій, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Херсонській областях.

Читайте також: "Не збирайте фейки": Наєв про воєнний стан в Донбасі

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка