Авторизация

В Україну йде циклон: перепади тиску, погода - карти

В Україну йде циклон: перепади тиску, погода - карти

11 грудня в Україні увірветься циклон південного походження. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко у себе в Facebook.

"Уже завтра в південній частині, особливо на південному сході, Приазов'ї, а до кінця доби також на сході і в більшості центральних областей (крім Вінницької області) синоптична ситуація суттєво ускладниться", - зазначила Діденко.


Фото: facebook.com/tala.didenko

Синоптик уточнила, що очікується дощ, місцями з мокрим снігом, можливі сильні опади, посилення північно-західного вітру до штормового.


Фото: meteo.gov.ua

Діденко зазначила, що на морі штормитиме, прогнозується мокрий сніг, на дорогах - ожеледиця.

У Києві завтра істотні опади малоймовірні.

"Решта територій України поки залишиться у вологому туманному повітрі без істотних опадів. Температура повітря буде коливатися близько нуля, на півдні +2, +5 градусів, в Криму до +7 градусів", - сказала синоптик.


Реклама

12 грудня циклон охопить негодою більшість областей України, крім західних областей.


"12-13 грудня в столиці погода також ускладниться, буде мокрий сніг, поривчастий вітер і ожеледь з ожеледицею. Температура повітря вночі до -1 градуса, вдень 0, +1 градус. Похолодання, яке трохи підсушить дороги і повітря, прийде в Україну орієнтовно з 15 грудня ", - попередила Діденко.

Синоптик додала, що погода тижнябуде вкрай нестабільною.


"Тому не лякайтеся можливих мігреней, стрибків артеріального тиску та іншого фізичного дискомфорту - осінь не хоче відступати, зима хоче вже на трон", - зазначила Діденко.

За прогнозами Укргідрометцентру, в грудні 2018 року середня місячна температура очікується від -3 градусів до +1 градуса, у тимчасово окупованому Криму до +4 градусів, що на 1-1,5 градуса вище середніх багаторічних значень.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка