Авторизация

У Полтаві обговорили можливості забезпечення житлом учасників АТО

У Полтаві обговорили можливості забезпечення житлом учасників АТО
У Полтаві обговорили можливості забезпечення житлом учасників АТО

Сьогодні у Полтавській облдержадміністрації відбулось засідання "круглого столу" за участі голови Держмолодьжитла Сергія Комнатного, представників міської влади Полтави, Кременчука, Комсомольська, Миргорода і Лубен; депутатів обласної ради, керівників регіональних управлінь Фонду сприяння молодіжному будівництву з інших областей України.
У заході взяли участь і представники о Центру допомоги учасникам АТО та громадських організацій. Учасники підписали меморандум про співпрацю. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Полтавської ОДА Валерій Головко.

Темою обговорення стала регіональна програма будівництва житла для демобілізованих учасників АТО. На думку очільника області це має бути саме окрема програма без вікового обмеження учасників. Фінансуватися має на умовах 50 на 50, де 25% вартості житла сплачує обласний бюджет, 25% - міський, а решту 50% - отримувач житла протягом так званого кредитного періоду терміном до 20 років.

Протягом наступного тижня умови програми планують обговорити з учасниками АТО і представниками місцевої влади. Пан Головко планує встигнути вже на сесію облради, яка відбудеться 25 березня вийти з єдиною узгодженою позицією і дієвою програмою забезпечення житлом учасників АТО.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?