Авторизация

У Полтаві відбувся перший "Форум волонтерів"

У Полтаві відбувся перший "Форум волонтерів"
У Полтаві відбувся перший "Форум волонтерів"

Захід, в якому взяли представники волонтерських загонів обласного центру, відбувся 24 лютого у Полтавському художньому музеї (галереї мистецтв) імені М. Ярошенка. Організатором його виступив Полтавський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Відкрила форум директор Полтавського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Буднікова. До учасників звернувся Архієпископ Полтавський та Кременчуцький Владика Федір.

пјЌ Волонтерство, допомога ближньому – це частина християнського віровчення, християнського життя. Служіння ближньому – це загальнолюдська цінність, - сказав Владика. - Ті події, які сталися у нашій країні, зробили потужний ривок у волонтерській справі по всій Україні. Важливо, що наше місто не стоїть осторонь усіх цих подій. Виникло дуже багато волонтерських організацій, діяльність яких спрямована на допомогу військовослужбовцям, їхнім сім'ям та тим, хто втратив своє житло і був змушений виїхати зі своєї домівки. Завдяки волонтерству, ми не дали можливості зруйнувати нашу державу!

Першим етапом форуму стала презентація учасниками своїх волонтерських організацій. Учасники заходу мали змогу розширити свої знання з профілактики негативних явищ у молодіжному середовищі, дізнатися про діяльність Міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, про роботу з дітьми пільгових категорій, а також про розвиток медичного волонтерського руху в Полтаві. Потім у рамках форуму відбулись групові тренінги.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка