Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтавській ДЮСШ №4, яка готує чемпіонів з боксу проведено ремонтні роботи, школа готова до опалювального сезону


Вісті з Полтави - У Полтавській ДЮСШ №4, яка готує чемпіонів з боксу проведено ремонтні роботи, школа готова до опалювального сезону

Це перевірив секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота. Водночас і запланували роботи, які необхідно закінчити вже наступного року. 


— Школа готова до зими, — розповідає Олександр Шамота. —  Відповідно є й плани на наступний рік. Сьогодні обговорили із керівництвом закладу ті ремонтні роботи, які будемо планувати у бюджеті наступного року. Є необхідність додатково ремонтувати дах, щоб він не підтікав, не створював незручностей і сирості в приміщеннях. Відповідно, робитимемо усе для того, щоб на наступний рік відремонтувати ліквідувати цю проблему.



У цій дитячо-юнацькій спортивній школі займаються багатьма видами спорту. Втім, основна спеціалізація — бокс. Тож, під час перевірки саме стали свідками тренування майстра спорту міжнародного класу з боксу Олександра Трифонова.






—  Я кожен день проводжу тренування. І роблю це для того, щоб почувати себе добре, — розповідає Олександр. Йому 30 років. Більше двадцяти з них він займається боксом. — Важко у будь-якій роботі. Ми, спортсмени —  люди режимні, які віддають своє здоров'я і намагаються максимально його зберегти. Зараз хочу почати свою професійну кар'єру. Трудимося. Терпіння і труд, кажуть, усе перетруть.






Директор школи Микола Семеняга розповів, що у його навчальному закладі навчається близько восьмиста спортсменів. Багатьом вихованцям школа відчинила двері у великий спорт. 



— У нашій школі займається Олександр Хижняк, чемпіон Європи і чемпіон світу із боксу. Також Жеребцов Ростислав — призер чемпіонату світу, чемпіон Європи. Багато інших перспективних спортсменів, котрі демонструють гарні результати на чемпіонатах України і міжнародного рівня.






Звісно, для того, аби демонструвати гарні результати, необхідна суттєва підтримка з боку міської влади. І вона її намагається надавати постійно, наголошує секретар полтавської міськради Олександр Шамота.






— Ми з міського бюджету виділили кошти в цьому році на придбання інвентарю, на придбання форми. І ця ДЮСШ – одна зі шкіл, які отримали додаткове фінансування на закупівлю інвентаря, форми. Це і взуття для боксерів, і рукавички для боксу. І наступного року ми плануємо продовжувати закладати ці кошти, аби діти мали можливість займатися, — зазначив головний соціал-демократ Полтави. 


Прес-служба Соціал-демократичної партії (СДП)

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка