Авторизация

Вісті з Полтави - Віта Блоха: організували дітям свято з ДСНС, щоб навчити пожежній безпеці


Вісті з Полтави - Віта Блоха: організували дітям свято з ДСНС, щоб навчити пожежній безпеці

Солодощі, ігри, пожежна машина і курс молодого пожежника. Депутатка Шевченківської райради від Соціал-демократичної партії Віта Блоха організувала для дітей району повчальне свято. Разом із рятувальниками в ігровій формі навчали дітей пожежній безпеці та поводженню з вогнем.


Це не перше подібне свято організоване командою Соціал-демократичної партії. Постійно співпрацюють з рятувальниками для просвіти найменших полтавців щодо небезпеки вогню. Цього разу малеча могла спробувати себе в ролі пожежників, а після закінчення «навчань» поласувати смаколиками від організаторки.



























— Проблема поводження з вогнем не нова, але від того вона не стає менш актуальною. Дітей тягне до вогню, ніби магнітом — це ж не новина. Заборонити цю цікавість ми не можемо, але можемо навчити поводитись із вогнем, зокрема в небезпечних ситуаціях, — розповідає Віта Блоха. — Наша команда провела захід для малюків з працівниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Нам допомогли фахівці, які зголосились навчити дітей правилам пожежної безпеки, продемонстрували пожежну техніку та показали, як гасити умовну пожежу. Так в ігровій формі ми закріплюємо знання дітей.


Прес-служба СДП

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?