Авторизация

Вісті з Полтави - Агропромхолдинг «Астарта-Київ» із партнерами створили онлайн-курс з корпоративної соціальної відповідальності


Вісті з Полтави - Агропромхолдинг «Астарта-Київ» із партнерами створили онлайн-курс з корпоративної соціальної відповідальності

За ініціативи Центру «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» та підтримки соціально-відповідальних компаній «Астарта-Київ», Deloitte Ukraine, 1+1 media, ДТЕК та Енергоатом створили безкоштовний освітній онлайн-курс із корпоративної соціальної відповідальності (КСВ).


Сьогодні рівень розвитку КСВ в Україні поступається міжнародному, але щороку зростає. Нині програми з соціальної відповідальності фінансують 24% вітчизняних компаній. Освітній онлайн-курс «Астарти-Київ» і партнерів має на меті підвищити цей показник.



— Корпоративна соціальна відповідальність — цінність, яку компанія привносить у світ, частина її місії. Це зобов’язання, які вона бере на себе перед суспільством. Сподіваємося, що освітній курс допоможе популяризувати КСВ серед організацій, — зазначає керівник відділу корпоративного партнерства та комунікацій «Астарти-Київ» Лілія Марачканець.






Курс повністю безкоштовний. Зареєструватися на навчання можна на платформі Impactorium: impactorium.org. Нині навчається більше сотні учасників.



Курс у відео-форматі складається з 14 тем з теорією і практичними кейсами та розповідає:


Що таке КСВ;
Вплив КСВ на компанію;
Суттєві питання і стейкхолдери;
Стратегія КСВ;
Нефінансова звітність;
Помилки під час реалізації КСВ;
Корпоративне управління;
Чесні операційні практики;
Права людини;
Охорона довкілля і «зелений» офіс;
Розвиток і залучення громад;
Робота зі споживачами;
Трудові відносини;
Відповідальні мережі постачальників.

Після кожного навчального блоку на «студента» чекає тест, щоб перевірити рівень розуміння теми.



— Нам надзвичайно приємно, що соціально відповідальних компаній в Україні щороку стає більше. Ми готові ділитися практичними порадами, кейсами з власного досвіду, знаннями про те, як зробити КСВ невід’ємною частиною сталого розвитку свого бізнесу, — говорить пані Лілія.




Онлайн-курс з КСВ


Учасники проекту РІД за підтримки «Астарти-Київ»




«Астарта-Київ» власним прикладом пропагує політику соціально відповідального бізнесу. Адже завжди розвиває території, на яких працює. Так, у Глобиному другий рік поспіль проводить освітні ІТ-курси для населення. На заняттях школярі опановують Scratch-програмування та робототехніку, старше покоління вивчає комп’ютерну грамоту та базові програми.




Учні Василівки з встановленим шкільним радіо

Також для школярів з Полтавщини «Астарта-Київ» разом із благодійним фондом «Повір у себе» щорічно організовує освітній табір «Підйом». Упродовж трьох днів талановитих учнів навчають проєктному менеджменту. Найкращі ініціативи отримують гранти від організаторів. Зокрема, у Василівці Чутівського району на грантові кошти створили шкільне радіо «SchoolLife FM».


ГО «Полтавщина Аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка