Авторизация

Вісті з Полтави - Для гасіння пожеж на міському сміттєзвалищі Полтави додатково виділять 400 тисяч гривень


Вісті з Полтави - Для гасіння пожеж на міському сміттєзвалищі Полтави додатково виділять 400 тисяч гривень

Пожежно-насосна станція полтавських рятувальників | Ф

Пожежно-насосна станція із «танковим» двигуном, яку використовують, в тому числі для гасіння пожеж на Полтавському сміттєзвалищі, за годину роботи споживає 75 літрів дизпалива. Депутати погодили фінансування додаткових об’ємів палива для неї


На бюджетній депутатській комісії Полтавської міської ради одноголосно погодили нову редакцію міської цільової програми «Забезпечення пожежної безпеки на 2016-2020 роки». Основним рядком змін стало виділення 400 тис. грн на придбання паливно-мастильних матеріалів для пожежно-насосної станції, яка працює на «танковому» двигуні і який за годину роботи споживає 75 літрів дизпалива. Також додатково виділять 80 тис. грн для придбання пожежних рукавів.



Додаткові витрати рятувальники аргументували тим, що з початку року у Полтаві виникли 173 пожежі, із них 21 — на Полтавському сміттєзвалищі у Макухівці. Саме на цьому об’єкті робота ПНС є дієвою та незамінною.



Депутати одноголосно підтримали вказані зміни.



Також депутати підтримали виділення 30 тис. грн для придбання лафету, щоб перевозити на великі відстані моторний човен міської рятувальної станції.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?