Авторизация

Вісті з Полтави - У Коломацькій ОТГ з’явився новий волейбольний майданчик


Вісті з Полтави - У Коломацькій ОТГ з’явився новий волейбольний майданчик

Відкриття майданчику відзначили товариським турніром

У селі Василівка Коломацької ОТГ День фізичної культури відзначили товариським турніром на новому волейбольному майданчику.


Його збудували у центрі села: у сквері біля будинку культури та сільради. На м’якому покритті зроблена розмітка.



Спортивний об’єкт у Василівці зводила БК «Комбінат виробничих підприємств». За словами директора компанії Сергія Іващенка, така ідея виникла, коли він у Василівці побачив молодь під час гри у волейбол. Подібні думки були й у керівництва громади.




Сергій Іващенко та Євген Почечун

— Коли рік тому ми з Олександром Кулінічем оглядали село, звернули увагу на це місце. Думали про те, щоб оновити майданчик, зробити благоустрій скверу. Тому для нас неочікувана і приємна допомога з боку Сергія Іващенка у втіленні наших задумів, — наголосив голова Коломацької ОТГ Євген Почечун.



На відкриття волейбольного майданчику зібралися жителі та гості села. Випробовували об’єкт шість команд: збірна Коломацького, Василівка (молодь), Василівка (ветерани), команда «Будівельник» (від забудовника майданчика), волейболісти з Щербанівської ОТГ та сусіди з Войнівки Чутівського району. Вони зіграли товариський турнір.




Дербі громади. Коломацьке проти Василівки

До святкування дня фізкультури залучили місцевих дітей. Для них підготували квест, який вимагав спритності та кмітливості. По закінченню гри на них чекали солодкі призи.




Діти у вирі квесту

Вчитель біології Василівської школи та любитель спорту Григорій Чернявський покладає великі надії на новий майданчик: він сприятиме популярності волейболу в громаді.



— Ось команда з Войнівки: вони гарно підготовлені, бо постійно займаються у спортивній залі. Щоб пограти у волейбол ми до них у гості раніше їздили. Тепер можемо приймати їх, як господарі. До того ж, наша молодь обов’язково потягнеться грати, бо є зацікавленість. Влітку на старому ґрунтовому майданчику регулярно дві-три команди грали, — зазначив Григорій Володимирович.




Молодь громади вже долучається до волейболу


Майбутній чемпіон з волейболу

У планах громади — облаштувати територію навколо майданчика, зокрема, зробити освітлення, щоб можна було грати ввечері. Крім того, вже є бажання організувати волейбольний турнір із призами.



— У нас розвивається самодіяльність, настільний теніс, футбол. Тож треба тепер треба «піднімати» волейбол: їздити на змагання, представляти громаду. Для цього вже є гарні умови, — зазначив Євген Почечун.


Пресслужба Коломацької ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?