Авторизация

Вісті з Полтави - У Мелітополі затримали полтавця, який розрахувався п’ятьма фальшивими п’ятисотками


Вісті з Полтави - У Мелітополі затримали полтавця, який розрахувався п’ятьма фальшивими п’ятисотками

Фото: zp.npu.gov.ua

24-річний полтавець в кіосках та крамницях розрахувався фальшивими гривнями номіналом 500 грн. При затриманні у нього вилучили інші фальшиві п’ятисотки


Працівники Мелітопольського відділу поліції затримали раніше судимого, 24-річного мешканця Полтавської області, який підозрюється в збуті підроблених банкнот Національного банку України. Як повідомили у поліції Запорізької області, 11 вересня на пульт центрального спостереження надійшов сигнал «Тривога» із торговельного кіоску, розташованому на проспекті 50-річчя Перемоги у Мелітополі. Впродовж декількох хвилин на місце виклику прибув наряд поліції охорони та затримав чоловіка, який зі слів продавця, розрахувався за товар підробленою купюрою.



Працівники Мелітопольського відділу поліції встановили, що чоловік під час розрахунку за придбаний товар в крамницях та кіосках, які розташовані на проспектах 50-річчя Перемоги, Богдана Хмельницького та вулиці Героїв України збув п’ять фальшивих банкнот номіналом 500 гривень. Крім того у зловмисника вилучили ще 5 банкнот того ж номіналу.



Відкрито кримінальне провадження. На даний час поліцейські встановлюють походження грошових коштів.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?