Авторизация

Вісті з Полтави - Працівники «Полтававодоканалу» змагалися між собою за звання найкращих волейболістів


Вісті з Полтави - Працівники «Полтававодоканалу» змагалися між собою за звання найкращих волейболістів

Фіналісти

Традиційно на підприємстві «Полтававодоканал» поєднують плідну працю та змістовний відпочинок. Минулими вихідними відбулись змагання з волейболу серед працівників водоканалу. Шість команд служби каналізації, водовідведення, аварійно-диспетчерської, автотранспортної, обліку та реалізації, працівники адміністрації змагалися за звання найкращих волейболістів.


— Культурно-масова, спортивна та оздоровча робота в пріоритеті у профспілки та адміністрації. Як згуртувати колектив? За допомогою конкурсів та змагань. Приємно бачити, що колектив чекає на ці заходи й радо бере участь, — говорить голова профспілки Таїсія Горобець.




Команди готові до змагань

Генеральний директор «Полтававодоканалу» Василь Воротинцев зазначає, що командний дух — важливий для якісної роботи будь-якого підприємства.




Останні настанови перед фіналом


Вболівальники


Змагання згуртовують колектив




— Сам зі шкільної лави займаюся спортом, кандидат в майстри спорту з гандболу. Водоканалівці люблять спорт і це чудово! Це загартовує нас, робить нас командою, — розповідає Василь Альбертович.




Генеральний директор першим привітав переможців

Головний інженер підприємства Євген Забишний також має звання кандидата в майстри спорту. 



— У свій час я грав у юніорській збірній України з волейболу. Спорт — розвантажує і згуртовує не гірше професійних змагань. Впевнений, спілкування у неформальній обстановці, сприяє кращому виконанню важливих виробничих завдань. Сьогодні тут за мене вболіває моя донька Марія. Тож маю показати гарий результат, — говорить Євген Забишний.



Перемогли волейболісти служби обліку та реалізації — команда «Пломба» у фірмових футболках.




Підходить урочиста мить нагородження

ІІ та ІІІ місця посіли волейболісти служби каналізації та адміністрації відповідно.




ІІІ місце — команда «Фаворит»


ІІ місце — у команди служби каналізації

— Наша команда сформувалась ще у 2012 році. Основний склад майже не змінюється. Тренуємося в теплу пору року регулярно. Волейбол об’єднує нас як в неробочий час, так і здружує в робочій обстановці. Радіємо перемозі, бо боротьба була дуже напружена, суперники були гідні — наголошує Богдан Чупринюк, начальник інспекції по контролю за водокористуванням водоканалу, капітан команди-чемпіона «Пломба».



Генеральний директор «Полтававодоканалу» Василь Воротинцев привітав переможців.




Переможці — команда служби обліку та реалізації

— Перемогли найсильніші! Не втомлююсь повторювати, що наше підприємство вже перемогло, бо має такий професійний, і одночасно згуртований колектив, — підсумував пан Воротинцев.



Переможці отримали грамоти, медалі та подарунки. Змагання з волейболу стали для працівників підприємства справжнім святом. Як для самих гравців, так і для їхніх вболівальників.


Пресслужба «Полтававодоканал»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка