Авторизация

Вісті з Полтави - Володимир Омелян: Полтавщина на 30 червня виконала лише 8% ремонтів доріг місцевого значення


Вісті з Полтави - Володимир Омелян: Полтавщина на 30 червня виконала лише 8% ремонтів доріг місцевого значення


Міністр інфраструктури України констатував відставання Полтавщині в об’ємах виконання робіт на дорогах місцевого значення


Міністр інфраструктури України Володимир Омелян на своїй сторінці у Facebook проаналізував стан виконання дорожніх робіт на автошляхах державного значення станом на 1 серпня 2019 року. Він склав 51,5%, що, на думку міністра, є нормальним показником посеред будівельного сезону.



— А ось темпи будівництва місцевих доріг тішать менше. Хоча цифри й станом на 30 червня, але похвалити можна лише Харківську і Дніпропетровську області. Призові місця також у Закарпаття і Миколаївщини. Івано-Франківська, Чернівецька, Полтавська, Чернігівська, Луганська, Кіровоградська — явні аутсайдери. Дається взнаки, що замість роботи займалися виборами і досі нові очільники більшості областей відсутні, — повідомив Володимир Омелян.



Всього заплановано виділити із держбюджету на дорожні роботи 14,6 млрд грн. Із них 6,6 млрд вже виділено, а вже освоєно — 3 млрд грн.






Щодо доріг державного значення, то у Полтавщини цей показник — 12-й (58%). Готовність будівництва дороги Н-31 Дніпро — Решетилівка — 48%.






Освоєно державних коштів на місцевих дорогах — лише 8% від річного плану, це 17-18 сходинка.



Нагадаємо, що обласна влада самотужки ремонтує полтавську ділянку траси Київ — Харків, адже місто вважає свою долю у співфінансуванні занадто великою. Коштів на ремонт вистачить до початку вересня.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка