Авторизация

Вісті з Полтави - На посаду шефа управління освіти Полтави претендують шестеро кандидатів


Вісті з Полтави - На посаду шефа управління освіти Полтави претендують шестеро кандидатів


У Полтаві проводять конкурс на посади начальника управління освіти та його першого заступника — подалися екс-начальник, колишня заступниця мера та депутат облради


Полтавський міськвиконком проводить два конкурси на заміщення вакантних посад в управлінні освіти: начальника управління та його першого заступника. Прийом документів наразі скінчився і на ці посади претендують восьмеро людей. Серед них — колишній керівник установи Юрій Матвієнко, який пішов за власним бажанням, та колишня профільна заступниця міського голови Людмила Бойченко, яку звільнили депутати. Про це «Полтавщині» стало відомо з сайту НАЗК.



Так, конкурс на посаду першого заступника начальника управління освіти Полтавського міськвиконкому, був оголошений першим. Він проводився з 20 червня по 19 липня. Взяти учать у відборі зголосилися двоє:


Курочка Оксана Миколаївна — мешканка Полтави. Інформації про неї у відкритих джерелах майже немає — лише, що вона прописана у місті, має чоловіка та доньку. У неї є будинок у Минівці Полтавського району та по третині від трьох квартир, що належать чоловіку.
Семеняка Лариса Василівна — директорка Полтавського міського центру позашкільної освіти. Вона володіє земельною ділянкою та будинком на 66 м² у Мачухах, а також квартирою у Полтаві — на 44,5 м².

За два тижні виконком оголосив конкурс і на посаду начальника управління освіти Полтавського міськвиконкому. Прийом документів також тривав місяць — з 4 липня по 2 серпня. За цей час заявилося шестеро кандидатів:




Людмила Бойченко

Бойченко Людмила Анатоліївна — екс-заступниця міського голови з гуманітарних питань, яку звільнили депутати через «неналежне виконання повноважень». До цього вона була директором 12-ї школи, а ще раніше — обіймала посаду першого заступника директора школи № 13. У неї є чоловік та донька, має чверті від трьох квартир у Полтавському районі, а також 31 тис. грн на рахунку у банку.







Юрій Матвієнко

Матвієнко Юрій Сергійович — останній начальник управління освіти, який пішов з посади за власним бажанням. Він викладає у Полтавському національному педуніверситеті, Полтавському політехнічному коледжі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» та навчає інформатики у Полтавській ЗОШ № 9. Має дружину та доньку. З нерухомості у нього є гараж та дві квартири, одна з яких належить йому на чверть. Також він має 90 тис. грн на рахунку у «ПриватБанку». Юрій Матвієнко підписував петицію про звільнення Людмили Бойченко з посади заступниці міського голови.







Марина Кирилюк

Кирилюк Марина Вікторівна — начальник відділу загальної середньої, спеціальної, дошкільної, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти та соцзахисту управління освіти. Раніше вона працювала проректором з науково-методичної роботи Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. У неї є чоловік та син. З цінностей — має автомобіль ЗАЗ Lanos. Депутат від «БПП» Олександр Глазов просив призначити її на посаду без конкурсу. Марина Кирилюк також серед підписантів петиції про звільнення Людмили Бойченко з посади заступниці міського голови.







Надія Царинна

Царинна Надія Анатоліївна — заступниця директора з виховної роботи Полтавської ЗОШ № 2. Вона закінчила ПДПУ ім. В. Г. Короленка за спеціальністю «учитель англійської мови, зарубіжної літератури», отримала ступінь магістра соціальної педагогіки. У неї є син. У власності має квартиру у Полтаві на 49,6 м². Також Надія Царинна — одна з підписанток петиції про звільнення Людмили Бойченко з посади заступниці міського голови.







Олександр Семергей

Семергей Олександр Леонідович — директор та співвласник ТОВ «Украініан Рекрутмент Систем» (агентство з працевлаштування), кандидат історичних наук. На початку нульових був секретарем Полтавського обласного комітету СДПУ(о), а у 2016-му брав участь у конкурсі на посаду директора Департаменту освіти Полтавської ОДА. Має дружину та сина. З цінностей — автомобіль Honda Accord, 2015 р.в., та 350 тис. грн готівки. Ще 391,8 тис. грн готівки є у сина, а в дружини — 316,6 тис. грн на рахунку у банку. Жінка також володіє квартирою у Полтаві на 82 м².







Сергій Соловей

Соловей Сергій Андрійович — депутат Полтавської облради 7-го скликання від «УКРОПу», заступник голови постійної депутатської комісії з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій. У нього є син та дружина. На останній — квартира та земельна ділянка у Полтаві та Верхолах відповідно. Також подружжя на двох має квартиру у Полтаві на 58,6 м². У кожного з них по машині — Ravon R2 та Ravon R4 (обидві 2017 р.в.). Також більшість коштів родина тримає у готівці.






Наразі усі ці кандидати повинні готуватися до складання іспитів. Про майбутній перебіг конкурсу, технічні аспекти його проведення, склад відповідних комісій та фактори, які можуть вплинути на вибір, «Полтавщина» намагалася дізнатися від новопризначеної заступниці міського голови Світлани Нестулі. На жаль, отримати відповідь у розумні строки нам не вдалося.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?