Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві в авіамістечку за 270 тис. грн побудують майданчик для вигулу собак


Вісті з Полтави - У Полтаві в авіамістечку за 270 тис. грн побудують майданчик для вигулу собак

У сквері на вул. Петра Юрченка облаштують майданчик для вигулу собак

Біля недобудованого спорткомлексу на вулиці Петра Юрченка планують відремонтувати сквер і зробити майданчик для вигулу собак за 270 тисяч


30 липня КП «Декоративні культури» Полтавської міськради уклало договір на капремонт скверу на вул. Петра Юрченка з облаштуванням майданчика для вигулу собак. Роботи виконувати ФОП Коваленко, який отримає за це 269,4 тис. грн. Про це «Полтавщині» стало відомо з порталу ProZorro.



Нагадаємо, вперше про плани на створення подібних майданчиків у Полтаві ґрунтовно заговорили влітку 2018 року. Влада Полтави задумала облаштувати таких три: на території Парку Воїнів-афганців, у Павленківському парку та у сквері на вулиці Петра Юрченка. Проекти усіх трьох розробило ТОВ «Неоінжиніринг», якому заплатили 140 тис. грн.



Навесні 2019-го у бюджеті передбачили 800 тис. грн на капітальний ремонт скверу на вул. Петра Юрченка та одночасне будівництво майданчика для вигулу собак.









Як пояснив заступник директора КП «Декоративні культури» Віталій Забишний, майданчик для вигулу собак матиме площу 37×17 м. Він також матиме огорожу, доріжки для господарів собак, дві лави та сміттєву урни, куди можна викидати екскременти.



Початковий проект дещо зменшили. Наприклад, спочатку планували знімати ґрунт, ущільнювати, класти основу. Потім від цієї ідеї відмовилися і вирішили просто відремонтувати тротуари і облаштувати територію лише найнеобхіднішим.



Виконати роботи ФОП Коваленко Олександр Сергійович має до кінця жовтня цього року. Про влаштування інших майданчиків поки не йдеться.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка