Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві за ніч зупинили 5 п’яних водіїв


Вісті з Полтави - У Полтаві за ніч зупинили 5 п’яних водіїв


За минулу ніч патрульні Полтави зафіксували 5 фактів нетверезого керування транспортними засобами


За одну ніч патрульні поліцейські Полтави зупинили п’ять транспортних засобів, якими керували п’яні водії. На них склали адмінпротоколи, які має розглянути суд. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Полтавської області.



Так 29 липня, близько 3-ї ранку, патрулюючи вулицю Київське Шосе, екіпаж патрульних помітив автомобіль Mercedes Sprinter, водій якого здійснив рух на заборонний сигнал світлофора.



У чоловіка були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Припущення поліцейських підтвердив результат огляду за допомогою приладу Drager. Вміст алкоголю склав 1,69 проміле, що більш, ніж у 8 разів перевищує допустиму норму.



На чоловіка патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч.2 ст.122 КупАП (Проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху). На водія чекає суд.



Всього за ту ніч полтавські патрульні виявили 5 водіїв, які керували своїми транспортними засобами напідпитку. На усіх них інспектори склали відповідні адміністративні матеріали.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?