Авторизация

Вісті з Полтави - Володимир Гриценко «Ваш вибір дуже важливий для нашої країни!»


Вісті з Полтави - Володимир Гриценко «Ваш вибір дуже важливий для нашої країни!»


Процвітаюча країна, заможні люди, щасливі діти — це не мрія, це мій план до дії. Я не спустився з неба, я знаю прекрасно проблеми людей і знаю хто такий депутат, і за що він відповідає, тому закликав всіх прийти 21 липня на дільницю та зробити свій правильний вибір! Україні мир потрібен сьогодні!


Я, як кандидат у народні депутати України, дуже багато спілкуюсь з селянами і по всій Полтавщині та чую одні і ті ж проблеми, адже їх, по суті, різних і не може бути. Ми живемо в одній країні і всі бачимо одне і те ж. 



Я постійно спілкуюсь з представниками різних підприємств, з фермерами, з лікарями, з вихователями садочків, з робітниками великих промислових підприємств. Знаю, що негайно потрібно:


відходити від корупційних схем,
реформувати розподілення бюджетних коштів,
сформувати сприятливий клімат для інвестування в промисловість та аграрну сферу,
знизити податкові ставки,
налагодити ринки збуту для українських виробництв,
встановити адекватні тарифи,
покращувати умови праці,
підвищити рівень мінімальної заробітної плати,
вирішити проблему зі станом доріг,
покращити умови для сільського господарства,
зробити умови праці та соціальне забезпечення на такому рівні, щоб молодь не їхала працювати за кордон, а залишалася в Україні,
провести адекватну медичну реформу.

Округ № 145 (Київський район м. Полтава, Полтавський район, смт. Котельва та Котелевський райони) для мене близький по життю, я тут народився, навчався та працюю, я знаю людей та їх проблеми, а найголовніше — знаю шляхи вирішення цих проблем. Хто як не земляк може подолати ті ситуації в промисловості, в аграрній сфері, медицині, освіті та екології, які зараз стоять перед населенням. Разом ми зможемо подолати скруту за допомогою правильного вибору представників у владі. 



Я закликаю вас прийти 21 липня на дільницю та зробити свій правильний вибір! І головне не за кого ви будете віддавати свій голос, а те, щоб ви голосували за МИР! Україні мир потрібен сьогодні!


Володимир ГРИЦЕНКО, кандидат у народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 145

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка