Авторизация

Вісті з Полтави - Перед центральним входом до парку «Перемога» демонтували кіоск без дозвільних документів


Вісті з Полтави - Перед центральним входом до парку «Перемога» демонтували кіоск без дозвільних документів


Підприємець Володимир Пронь проігнорував пропозиції перемістити МАФ, а потім і демонтувати його самостійно. Тому демонтаж непрацюючого кіоску провела Інспекція з благоустрою


18 липня із центрального входу до міського парку «Перемога» Інспекція з благоустрою демонтувала тимчасову споруду без дозвільних документів, яка мала адресу: просп. Першотравневий, 20.



Як повідомила заступник директора парку Катерина Бабіч, старий кіоск належить ФОП Проню Володимиру В’ячеславовичу. Він не подав документи на продовження дозволу, а протягом 2019 року не вів в парку підприємницької діяльності. Під час неодноразових особистих зустрічей йому пропонували перенести тимчасову споруду в інше місце, або торгувати в спеціальному дерев’яному будиночку. Однак Володимир Пронь проігнорував усі пропозиції, а потім відмовився демонтувати МАФ особисто.



Тому сьогодні Інспекція лише виконала рішення міської комісії з розміщення тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності. Підприємець має право викупити кіоск та заплатити за його демонтаж.



Окрім цього сьогодні комісія демонтувала бетонні напівсфери за адресою: вул. Олександра Бідного, 16. Там ОСББ самовільно і без дозволів перекрило заїзд у двір.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?