Авторизация

Вісті з Полтави - Юрій Бублик — єдиний кандидат по 145 виборчому окрузі від патріотичних сил


Вісті з Полтави - Юрій Бублик — єдиний кандидат по 145 виборчому окрузі від патріотичних сил


Сьогодні маємо реальну загрозу формування однопартійної більшості та повного контролю всієї влади в країні партією «Слуга народу». Щоб цього не допустити — усім патріотичним політичним силам, які усвідомлюють небезпеку реваншу, варто домовлятися про одного спільного кандидата в кожному мажоритарному окрузі. Тому полтавські патріоти об’єдналися, щоб підтримати Юрія Бублика на позачергових парламентських виборах.


Виборець Юрія Бублика — проукраїнський, проєвропейський громадянин, який хоче змін у країні і якого можна переконати лише справами.



Об’єднання патріотів і висунення від них єдиного кандидата по 145 виборчому окрузі, дозволить захистити національні інтереси України у ВР. Таке об’єднання дає надію тим, хто прагне рухатися вперед. Бо одна із найбільших загроз, яка наразі стоїть перед Україною — загроза, що в найближчі п’ять років нічого не зміниться або стане ще гірше.



Країна зараз в такому стані, що ми не маємо часу чекати доки весільний ведучий з рівного Андрій Боблях вчитиметься як же ж бути депутатом та вибудовуватиме свою стратегію. Маємо діяти чітко! Тому ЗА Бублика-патріота, який за два терміни ні разу не зрадив!


Об’єднання патріотичних сил Полтавщини

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?