Авторизация

Вісті з Полтави - Кандидат-фейк Олег Петровець викликає поліцію на своїх виборців


Вісті з Полтави - Кандидат-фейк Олег Петровець викликає поліцію на своїх виборців


Виборча кампанія на Полтавщині цього року не обійшлась без фейкового кандидата. Незважаючи на відкрите кримінальне провадження, Олег Петровець продовжує брехати про свою причетність до партії «Слуга народу». Він і далі зустрічається з виборцями 145 округу і на всі «незручні» питання відповідає агресивно.


Цьогоріч серед кандидатів у народні депутати у 145 окрузі є і фейк — Олег Петровець. Поліція області вже відкрила кримінальне провадження, йде досудове розслідування. Незважаючи на це, він продовжує обманювати людей і заявляти про свою причетність до партії «Слуга народу».









Олег Петровець — киянин і чинний депутат тамтешньої міськради. Він не орієнтується в Полтаві, Полтавському та Котелевському районах. Коли полтавці ставлять йому питання, він перепитує: «Полтава — який це населений пункт? Місто чи село?». Коли ж висловлюють свою думку, він не слухає, перебиває і постійно повторює: «В чому питання?» А самих місцевих жителів називає «продажними шкурами». Полтавці обурені такого поведінкою кандидата в нардепи. 




  Інформація на сайті ЦВК

Вже дійшло до того, що він викликає поліцію на своїх же виборців. Коли у нього запитують з приводу ПП «Слуга народу», він не слухає людей і грубо відповідає: «Я до вас не говорю, замовкніть», «Я сам знаю, що мені робити, а ви мовчіть стійте». У людей виникає одне питання: «Що ж це за депутат, який не вміє адекватно спілкуватися?» До того ж, це неодноразово зафіксовано на відео.




Андрій Боблях — єдиний кандидат від Слуги Народу в окрузі №145

Прийшовши на дільницю, уважно ознайомтесь з усім переліком в бюлетені. Оскільки Андрій Боблях — справжній і єдиний кандидат від «Слуги народу» в 145 окрузі


Прес-служба Андрія Бобляха

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?