Авторизация

Вісті з Полтави - На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який розбещував 4-річну доньку


Вісті з Полтави - На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який розбещував 4-річну доньку


Глобинський районний суд призначив 5 років ув’язнення чоловіку, який розбещував свою 4-річну доньку


2 липня Глобинський районний суд Полтавської області виніс вирок Сергію Кущу, який розбещував свою малолітню доньку. Про це «Полтавщині» стало відомо з офіційного сайту суду. Суд призначив зловмиснику 5 років позбавлення волі. Міру покарання повідомили у прес-службі Глобинського райсуду.



8 лютого суддя Кобеляцького райсуду Полтавської області Тетяна Мороз ухвалила рішення взяти Сергія Куща під варту без права внесення застави. Тоді прес-служба прокуратури Полтавщини повідомляла, що слідчі встановили — 27-річний чоловік, перебуваючи вдома у Решетилівському районі, розбещував свою доньку, 2014 року народження.



Згідно з Єдиним державним реєстром судових рішень, Сергій Кущ двічі скоїв злочин — влітку 2018 року та 25 січня 2019 року. Дівчинка поскаржилася на непристойні дії батька рідній тітці та розповіла їй, що саме він робив. 5 лютого жінка звернулася до поліції. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом розбещення малолітньої батьком (ч. 2 ст. 156 КК України). Мати дівчинки забрала доньку і поїхала з нею до Полтави — пожити у сестри. Спілкування із чоловіком вона обірвала.



Суддя Анастасія Павлійчук призначила Сергію Кущу покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.



Нагадаємо, що Кобеляцький суд призначив 6 років ув’язнення чоловіку, який вчинив розпусні дії відносно онуки своєї знайомої.


Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка