Авторизация

Вісті з Полтави - Володимир Гриценко — кандидат у народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 145


Вісті з Полтави - Володимир Гриценко — кандидат у народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 145


Я народився та виріс у селі, в родині працівників сільського господарства в селищі міського типу Котельва Полтавської області. Мій батько був досвідченим фахівцем аграрної промисловості, тому його запрошували на відповідальні роботи в різні куточки області, у зв’язку з цим мені доводилось навчатися у різних школах, саме тому у мене багато друзів не тільки в Котельві, а й у селах Ковалівка, Новоселівка, Куликівка та місті Полтава. Тому і йду у депутати, щоб допомагати своєму краю та мати змогу вирішити їх проблеми, почути кожного, допомогти розвитку сіл на Полтавщині.


Я вихованець Полтавського вищого зенітно-ракетного командного військового училища ім. Генерала армії М.Ф. Ватутіна, здобув вищу освіту в Полтавській державній аграрній академії. Другу вищу освіту здобував у Полтавському Національному технічному університеті ім. Юрія Кондратюка.



Працював на підприємствах сільськогосподарської сфери. Зараз працюю керівником частини ліквідації нафтогазових фонтанів та спеціальних аварійно-рятувальних робіт загону спеціального призначення управління ГУ ДСНС України у Полтавській області та паралельно займаюсь політичною діяльністю. П’ять років був депутатом Полтавської районної ради і за цей час вирішив чимало проблем, з якими до мене зверталися люди, майже кожного дня розглядали питання, пов’язані з землями, паями, фінансуванням с/г промисловості. Нині я являюсь помічником — консультантом народного депутата України Юрія Бойко. 



Округ № 145 (частина Полтави, Полтавський та Котелевський райони) для мене близький по життю, я тут народився, навчався та працюю, я знаю людей та їх проблеми, а найголовніше — знаю шляхи вирішення цих проблем. Хто як не земляк може подолати ті ситуації в аграрній сфері, медицині, освіті та екології, які на разі стоять перед населенням.



Україні мир потрібен сьогодні! Потрібно відходити від корупційних схем, реформувати розподілення бюджетних коштів, не дозволяти приватним особам наживатися на простих людях. 



Потрібно сформувати сприятливий клімат для інвестування в аграрну сферу, знизити податкові ставки, підтримати та дати зелене світло для малого та середнього бізнесу. 



Наша задача — зберегти наші землі у власності українських селян. Зупинити деградацію країни та будувати індустріальну Україну з високим рівнем науково-технічного розвитку, високими стандартами та високим рівнем життя. 



Ми спроможні побороти бідність за допомогою встановлення адекватних тарифів та підняття мінімальної заробітної плати до 7000 грн. 



Я взяв напрямок розвитку на сільськогосподарську промисловість, на відродження сел та покращення освіти та медицини в районах. Я постійно спілкуюсь з представниками різних підприємств, з фермерами, з лікарями, з вихователями садочків, з робітниками. Я слухаю їх проблеми та хочу сказати, що разом ми зможемо подолати скруту, ми будемо разом вирішувати питання, які в майбутньому будуть виникати та не допускати повторення тих ситуацій, які бачимо зараз. Україні потрібен мир та сильна економіка вже сьогодні!



→ Facebook Володимира Гриценка


Прес-служба полтавської громадської приймальні Народного Депутата України Юрія Бойка

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?