Авторизация

Вісті з Полтави - Полтава планує придбати підмітально-прибиральну машину за 3 млн грн


Вісті з Полтави - Полтава планує придбати підмітально-прибиральну машину за 3 млн грн

Причіпна підмітально-прибиральна машина Broddson Scandia | Фото: broddson.com

У Полтаві планують поповнити автопарк КАТП-1628 потужною машиною для прибирання вулиць за 3 млн грн


Полтавське комунальне автотранспортне підприємство 1628 оголосило тендер на закупівлю причіпної підмітально-прибиральної машини. Очікувана вартість техніки — 3 млн грн разом із доставкою. Про це «Полтавщині» стало відомо з порталу ProZorro.



Згідно з тендерною документацією, КАТП-1628 бажають придбати шведську причіпну підмітально-прибиральну машину Broddson Scandia або її аналог. Спецобладнання для прибирання доріг повинно мати продуктивність 1,2 тонни за хвилину та відповідати сучасним екологічним й економічним стандартам. Машина повинна бути обладнана надійною гідравлічною системою з довговічними блоками та клапанами.



За задумом, вона має прибирати будь-які предмети на ширині 2,5-3 м, зокрема і вимітати сміття під бордюрами. Машина також зможе перевозити до 5,5 тонн прибраного сміття.






За словами Олексія Чепурка, використовувати її буде те ж підприємство, яке і закуповує — КАТП-1628. Якщо тендер пройде вдало, то у комунальників з’явиться нова власна техніка для прибирання, якої на базі підприємств наразі немає.



Майбутній постачальник має самостійно привезти техніку на Полтавське КАТП-1628, а також надати гарантію на неї, терміном 1 рік.



Охочі взяти участь у конкурсі подаватимуть власні пропозиції до 26 червня. Тоді ж відбудеться аукціон, який і визначить переможця. Договір підпишуть із тим, хто запропонує найменшу ціну.



Нагадаємо, станом на травень цього року, Полтавське КАТП-1628 підписало 12 договорів на постачання техніки на загальну суму 38 млн грн. У переліку сміттєвози, самоскиди, поливомийна машина та автомобіль для мийки контейнерів. Частину з них постачає кременчуцьке ПП «Сула-2009» — споріднене з ПП «ВКП «Альфатекс». Останнє, в свою чергу, фігурує у кримінальному провадженні щодо переплати понад 10 млн грн на одній дорожній фрезі для кременчуцьких комунальників.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка