Авторизация

Вісті з Полтави - КП ПОР «Полтававодоканал» та ВПВО «Миргородводоканал» проводять першочергові закатывайся з вирішення питань водопостачання та водовідведення у Миргороді


Вісті з Полтави - КП ПОР «Полтававодоканал» та ВПВО «Миргородводоканал» проводять першочергові закатывайся з вирішення питань водопостачання та водовідведення у Миргороді

Ремонт насосного обладнання на каналізаційно-насосній станції на вулиці Гоголя у Миргороді

На вулиці Вовка, що у Миргороді, Полтавський водоканал замінить більше 100 м водопровідної труби. Також водоканалом вже проведені ремонтні і профілактичні роботи по заміні насосного обладнання на каналізаційно-насосній стації на вулиці Гоголя у Миргороді.


На вулиці Вовка у Миргороді проблема заміни водогону назрівала давно. Ділянка водогону там пролягає паралельно із кладовищем, аварійні ситуації виникають часто.



— Упродовж років там витікала вода, вже навіть болото утворилося. В будь який момент це могло спричинити екологічну катастрофу, адже поряд кладовище, — розповів виконуючий обов’язки директора «Миргородводоканалу» Вячеслав Шостя.




Ось таке болото роками утворювалося на місці аварійного водогону на вулиці Вовка


На вулиці Вовка у Миргороді Полтававодоканал замінить 108 м водопровідної труби

На цьому місці «Полтававодоканал» замінить ділянку 108 м трубопроводу діаметром 315 мм методом санації. Це значить, що нову, пластикову трубу, «проштовхнуть» під землею на місце пролягання старої пошкодженої труби. Отже, глобальна розкопка проводитись не буде.



— Гарантія пластикового трубопроводу — більше 50 років. Його перевага у тому, що він не піддається корозіям. Раніше «Миргородводоканал» власними силами не міг виконати такий об’єм робіт, адже не мав відповідного обладнання. Наразі усі ремонтні роботи на водогонах та каналізації у Миргороді проводяться спільно з фахівцями «Полтававодоканалу», — сказав Вячеслав Шостя.




Виконуючий обов язки директора «Миргородводоканалу» Вячеслав Шостя

На вулиці Гоголя також проведені ремонтні і профілактичні роботи насосного обладнання на каналізаційно-насосній станції.



Ця станція приймає до 80% стоків з усього міста.



Окрім цього, «Полтававодоканал» замінив насосне обладнання на водозаборі у селищі Велика Багачка. Раніше там мешканці потерпали від низького тиску води. Зараз ця проблема вирішується.




Представники місцевої влади та фахівці водоканалу на місці аварії

За словами генерального директора «Полтававодоканалу» Василя Воротинцева, ремонтні роботи на системах водопостачання і водовідведення Миргорода продовжуватимуться і далі:



— Попереду багато роботи. Миргород — курортне місто, тож і мешканці, і відпочиваючі мають почувати себе комфортно. Отже, наша задача — зробити для цього усе можливе. Фахівці водоканалу — справжні професіонали своєї справи. Певен, що забезпечимо споживачів якісними послугами з водопостачання і водовідведення.










Ремонт водогону на вулиці Вовка

Міська влада Миргороду готова підтримувати комунальників, повідомив перший заступник Миргородського міського голови Сергій Швайка:



— Ми знаємо про проблеми водоканалу: мережі давно зношені, і потребують капітального ремонту та заміни. Впевнені, що спільними зусиллями з «Полтававодоканалом» проведемо необхідні роботи із забезпечення миргородців якісними послугами. Ми готові до співфінансування.




Перший заступник Миргородського міського голови Сергій Швайка

Наразі служба обліку та реалізації полтавського водоканалу проводить роботи щодо формування і об’єднання баз даних споживачів Полтави і Миргороду. 



Інспекція з контролю за водокористуванням «Полтававодоканалу» планує провести рейди з обстеження та інвентаризації підключень до мереж водоканалу.



Для довідки: 21 грудня 2018 року Полтавською обласною радою прийнято рішення про припинення в результаті реорганізації ОКВПВКГ «Миргородводоканал» шляхом приєднання до КП ПОР «Полтававодоканал».


Прес-служба «Полтававодоканалу»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка