Авторизация

Вісті з Полтави - Аграріїв Полтавщини запрошують на Міжнародну конференцію з органічного рослинництва


Вісті з Полтави - Аграріїв Полтавщини запрошують на Міжнародну конференцію з органічного рослинництва


20 та 21 червня відбудеться V Міжнародна конференція з органічного рослинництва. У перший день заходу в Полтавській державній аграрній академії (вул. Сковороди, 1/3) українські та іноземні експерти поділяться досвідом роботи у цій сфері. Другий день присвятять практичній складовій на полях приватного підприємства «Агроекологія».


Організатори заходу — сертифікаційний орган «Органік Стандарт» і виробник органічної продукції рослинництва ПП «Агроекологія».



У першій день заходу вітчизняні та іноземні експерти доповідатимуть в рамках семінару «Кращі європейські практики та український досвід». Представники Австрії, Ізраїлю, Бразилії, Молдови та інших країн говоритимуть про напрацьовані та перевірені часом дослідження, їхню багаторічну практику в органічному виробництві.



Фахівці також розповідатимуть про схему Органічного Закону України, енерго- та водоефективність систем обробітку ґрунту, живлення та захист рослин, досвід Австрії у органічному землеробстві.




Полтавська державна аграрна академія (джерело фото — pdaa.edu.ua)

Перший день заходу пройде в Полтавській державній аграрній академії. На виставці під час конференції, гості познайомляться з виробниками сучасних засобів захисту рослин і допоміжних продуктів. А також добрив та техніки для органічного виробництва. Аграрії можуть представити власну продукцію.



Як рекламодавець-експонент підприємство має реєструватися за посиланням.



Учасники ж до 18 червня реєструються тут. Протягом доповідей працюватиме синхронний переклад.



Другий день — День органічного поля — аграрії проведуть на території компанії «Агроекологія». Вона має більш ніж 40-річний досвід органічного землеробства.




Органічне поле (джерело фото — agroecology.in.ua)


День органічного поля в ПП «Агроекологія» (джерело фото — ag-bag.ua)

На полях підприємства аграрії познайомляться з усіма нюансами місцевого виробництва органічних польових культур. Їм покажуть техніку та обладнання для контролю бур’янів, і основного обробітку полів. Гості оглянуть демо-поля з різними сортами пшениці, кукурудзи, соняшнику та льону, і порівняють результати застосування різних видів допоміжних речовин.



Організатори запрошують до участі сертифікованих органічних операторів, які мають досвід у веденні такого господарювання і хочуть вдосконалити знання. Чекають і на виробників, які хочуть займатися органічним агровиробництвом, і надавачів послуг у цій сфері: виробників засобів захисту рослин, добрив та техніки. Крім того, долучитися до заходу можуть всі охочі.




Програма конференції з органічного рослинництва

Вартість в залежності від форми участі можна дізнатися на сторінці заходу у Facebook.



Довідка: Органік Стандарт — перший український сертифікаційний орган, який здійснює інспекцію та сертифікацію органічного виробництва. Компанію створили в рамках українсько-швейцарського проекту «Органічна сертифікація та розвиток органічного ринку в Україні» в 2007 році.



ПП «Агроекологія» — одне з найбільших в Україні підприємств, яке працює виключно за технологіями органічного землеробства. Працює на територіях Шишацького та Зіньківського районів Полтавської області.


ГО «Полтавщина Аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка