Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві затримали двох наркоторговців, які торговали «ширку»


Вісті з Полтави - У Полтаві затримали двох наркоторговців, які торговали «ширку»


Полтавські правоохоронці разом зі спецпризначенцями «ТОР» затримали двох наркоторговців ацетильованим опієм


Полтавські співробітники управління протидії наркозлочинності, разом зі спецпризначенцями «ТОР» та прокуратурою, затримали двох полтавців під час продажу ацетильованого опію («ширки»). Про це повідомила прес-служба Нацполіції Полтавщини.



Під час затримання правоохоронці вилучили у чоловіків шприц з опієм та гроші, які торговці отримали за наркотики. Під час обшуку за місцем їх проживання також вилучили 17 мл ацетильованого опію в шприці, близько 500 мл опію в пластиковій пляшці, а також посуд, в якому виготовляли наркотик.









Відносно 33-річного та 51-річного фігурантів відкрите кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичного засобу, вчинені групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).



Обидва наркоторговці затримані, наразі вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу. Підозрюваним загрожує від 5-ти до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Нагадаємо, що Октябрський райсуд призначив запобіжний захід — тримання під вартою з можливістю внесення застави для організатора та учасників наркоугруповання, яких могли «кришувати» поліцейські


Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?