Авторизация

Вісті з Полтави - Зливову каналізацію на вул. Половки, яка провалилася у струмок, відремонтують за 1,8 млн грн


Вісті з Полтави - Зливову каналізацію на вул. Половки, яка провалилася у струмок, відремонтують за 1,8 млн грн

Зруйнована зливова каналізація на вул. Половки, 66в

У рамках ремонту каналізації на вулиці Половки за 1,8 млн грн планують ліквідувати провал, зробити новий місток та покласти труби


Управління ЖКГ Полтавського міськвиконкому планує укласти договір на капремонт зливової каналізації на вул. Половки, 66в. Угоду, найімовірніше, підпишуть із ТОВ «Асфер Груп», яке зголосилося виконати роботи за 1,8 млн грн. Про це «Полтавщині» стало відомо з порталу ProZorro.



За словами очевидців, провалля навпроти АЗС на вулиці Половки утворилося восени минулого року. Частина асфальту над каналізацією провалилася у струмок під містком. Провал частково обгородили бетонними блоками.







Вересень 2018 року








Березень 2019 року

Тендер на капремонт каналізації оголосили 22 травня з очікуваною вартістю 2 млн грн. На нього заявилося двоє учасників: ТОВ «Асфер Груп» і ТОВ «БК «Енергосфера». Під час аукціону обидва зменшили власні пропозиції рівно на 15 тис. грн. Тому переможцем на ньому вийшов «Асфер Груп», який одразу запропонував меншу ціну.



Наразі тендерний комітет перевіряє документи переможця і готується укласти договір. Якщо угоду підпишуть, до кінця року ТОВ «Асфер Груп» має:


розібрати місток над струмком, 50 м бортових каменів, а також покриття;
викорчувати дерева та іншу рослинність;
виготовити новий перехід над струмком;
улаштувати зливову каналізацію;
прокласти 12 метрів пластикових труб;
закатати ділянку дороги;
облаштувати відповідну частину тротуару.

Підрядник має право отримати 30% від суми договору у якості попередньої оплати, але повинен надати 5-річну гарантію на виконані роботи.



Додамо, що проект цього капремонту був виготовлений у жовтні 2018 року. 60 тис. грн за його виконання отримала ФОП Йовенко Анастасія Сергіївна — сестра іншого великого полтавського проектанта Романа Мягкохліба. Ще 10 тис. грн управління ЖКГ заплатило за експертизу цього проекту.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?