Авторизация

Вісті з Полтави - Відновлюючи благоустрій, комунальники усунули небезпеку для дітей


Вісті з Полтави - Відновлюючи благоустрій, комунальники усунули небезпеку для дітей


Останні роки полтавські комунальники працювали, «спустивши рукави». Як наслідок, після них залишалися численні недоліки, котрі тепер виправляє вже наша команда.


Мешканці будинку на Грушевського, 17 були розчаровані, коли побачили низьку якість наведеного комунальними службами благоустрою на прибудинковій території. Особливо непокоїли сухі дерева на межі двору з дитсадком № 45 «Дюймовочка». Найбільшу небезпеку серед них становила величезна, заввишки з десятиповерхівку, аварійна тополя. Вона реально загрожувала впасти на ігрові павільйони та на дітей, які постійно під нею гуляли. Трагедія могла статися у будь-яку мить, і відвернути її тоді було б неможливо.



Мешканець будинку Віктор Бондаренко звернувся до депутата міської ради, члена команди «Рідне місто» Миколи Перепелиці. Він зв’язався з колегою, заступником начальника управління ЖКГ Віталієм Худолієм.



Фахівці виїхали на місце. Спершу обстежили тополю, а потім, протягом двох днів, за допомогою тридцятиметрової вишки, спиляли й вивезли з двору. Щодо іншого сухостою, то, обрізавши гілки, комунальники посприяли безперешкодному оновленню освітлення. Ним займався ще один член нашої команди, керівник КП «Міськсвітло» Роман Кикоть.



Тепер у безпеці й мешканці, й вихованці дитячого садка. Спільні зусилля дали конкретний результат.



Житлово-комунальне господарство оновлюється. Команда Олександра Удовіченка діє.


Денис КОМПАНІЄЦЬ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка