Авторизация

Вісті з Полтави - У Коломацькій ОТГ відсвяткували Міжнародний день захисту дітей


Вісті з Полтави - У Коломацькій ОТГ відсвяткували Міжнародний день захисту дітей


1 червня у Коломацькому та Василівці привітали найменших мешканців із традиційним літнім святом. У двох селах громади заходи відвідали жителі та гості ОТГ.


Перший літній день Коломацька громада зустріла дзвінким сміхом малюків. Для них сільська рада організувала безкоштовну розважальну програму. Аніматори проводили різні конкурси та ігри. Діти із задоволенням танцювали з Суперменом та Сімкою. Також привезли надувну гірку та батут.




На свято підвозили дітей з сусідніх сіл

— Головне — влаштувати свято діткам, а не дорослим. Зробити ті умови, що їм подобаються, щоб вони вдосталь відпочили, — розповів голова Коломацької ОТГ Євген Почечун.




Голова Коломацької ОТГ — Євген Почечун разом з родиною

За словами очільника громади, родзинкою свята стало те, що заходи провели окремо у Василівці та Коломацькому. На свято до Василівки завітали діти зі Старицьківської сільської ради, яких привіз новенький автобус ОТГ. Також підвозили бажаючих із інших сіл.



На заходах відпочили не тільки діти, а й їхні батьки. Разом зі своїми малюками вони розважалися та отримували задоволення від події. Свято було по-справжньому теплим та сімейним. Тетяна Токар привела двох своїх дітей — дев’ятирічного Руслана та чотирирічну Катю.



— Минулого року ми теж були на святі. І мені, а особливо дітям, усе дуже подобається. Гарна організація. Руслан в захваті від батуту, Каті більше до душі танці з аніматорами, — розповіла Тетяна.










Щасливі обличчя дітей — ознака гарного свята


Дітей розважали аніматори

Наприкінці свята кожна дитина отримала солодкий подарунок від сільської ради. Заступник голови Коломацької ОТГ Олександр Кулініч наголосив: місцева влада і надалі буде турбуватися про найменших мешканців. Адже реформа децентралізації дає можливість виділяти більше коштів для створення належних умов для дітей.



— Я хотів би, щоб усі наші дітки залишалися у селі і розвивали нашу громаду. А ми, в свою чергу, будемо про них піклуватися, думати, допомагати в навчанні та розвитку, — зазначив Олександр Кулініч.




Яке дитяче свято без солодощів

День захисту дітей — це не лише привід для розваг, це нагадування, що кожна дитина — особистість. У Коломацькій ОТГ знають, що від сьогоднішніх малюків залежить майбутнє не тільки громади, а й країни.


Прес-служба Коломацької ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?