Авторизация

Вісті з Полтави - Конкурсна комісія рекомендувала чинного в.о. гендиректора «Полтаватеплоенерго» Олександра Олексенка на посаду керівника підприємства


Вісті з Полтави - Конкурсна комісія рекомендувала чинного в.о. гендиректора «Полтаватеплоенерго» Олександра Олексенка на посаду керівника підприємства

Олександр Олексенко

Більшість конкурсної комісії рекомендувала обласній раді призначити на посаду гендиректора комунального підприємства «Полтаватеплоенерго» — виконуючого обов’язки Олександра Олексенка


Сьогодні, 3 червня, відбувся завершальний етап конкурсного відбору на заміщення вакантної посади генерального директора Полтавського обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства «Полтаватеплоенерго».



На цьому етапі члени комісії обирали між двома претендентами: в.о. генерального директора Олександром Олексенком та заступником генерального директора із збуту Романом Кашиним. Після обговорення комісія вирішила рекомендувати Полтавській облраді кандидатуру Олександра Олексенка. Це рішення підтримав й колектив підприємства. Про це повідомили у прес-службі підприємства.



Голова конкурсної комісії Євгеній Холод, його заступник Олег Пругло та депутат Ігор Сірик на засіданні з поважних причин були відсутні. Тому члени комісії обрали головуючого шляхом відкритого голосування. Ним став депутат обласної ради Геннадій Коваленко.









— Хоча на засіданні й відсутні три члени комісії (це голова, заступник голови комісії та один депутат), відповідно до положення, комісія не може працювати без головуючого або без заступника, — зазначив Геннадій Коваленко. — Тому сьогодні роль головуючого виконуватиму я.



Спочатку конкурсна комісія заслухала програми претендентів щодо плану перспективного розвитку підприємства та його подальшого функціонування на наступні 5 років.






Першим власне бачення розкрив чинний виконувач обов’язків генерального директора підприємства Олександр Олексенко. Одним з пріоритетних напрямків діяльності «Полтаватеплоенерго», на його думку, є використання альтернативних джерел енергії, у тому числі й побутових відходів. Це дасть змогу постійно зменшувати собівартість генерації теплової енергії, а отже, мінімізувати фінансове навантаження на споживачів.



— Найбільш перспективним, найбільш вдалим і найбільш стратегічним є використання побутових відходів, — зазначив Олександр Олексенко. — Ми активно працюємо в цьому напрямку: замовлено попереднє технічно-економічне обґрунтування, я особисто провів зустріч з представниками Європейського банку реконструкції та розвитку. За попередні підрахунками, економія природного газу складе близько 25 мільйонів куб. м. А це призведе і до зниження тарифів, приблизно на 10-12%.



Наступним своє бачення майбутнього розвитку підприємства презентував другий претендент на посаду очільника «Полтаватеплоенерго» — заступник генерального директора підприємства із збуту Роман Кашин. Він зазначив:



— Стратегія розвитку «Полтаватеплоенерго» спрямована на те, щоб підприємство стало технологічним та прозорим, надаючи при цьому якісні послуги з опалення та гарячого водопостачання. Стратегічний план в першу чергу ставить завдання в межах існуючих тарифних умов поліпшити якість, надійність і безпеку функціонування об’єктів підприємства. 



Після обговорення кожної з програм претендентів на посаду очільника обласного комунального підприємства «Полтаватеплоенерго» члени конкурсної комісії більшістю голосів підтримали Олександра Олексенка.



Наступний крок — винесення питання затвердження Олександра Олексенка як генерального директора «Полтаватеплоенерго» на порядок денний сесії обласної ради.




Геннадій Коваленко

Геннадій Коваленко додав, що сподівається на розуміння депутатів обласної ради, адже «Полтаватеплоенерго» має мати свого постійного керівника перед початком опалювального сезону 2019-2020 років. Особливо, на думку депутата, це стосується проблем Полтави, а саме мікрорайону Інститут зв’язку, який може залишитись без опалення.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?