Авторизация

Вісті з Полтави - «Десна» — «Ворскла»: експерти вважають, що «Ворскла» не програє у Чернігові


Вісті з Полтави - «Десна» — «Ворскла»: експерти вважають, що «Ворскла» не програє у Чернігові


Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу


Сьогодні у Чернігові полтавська «Ворскла», в рамках 30-го туру Української прем’єр-ліги, зіграє з місцевою «Десною». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 2».



Ймовірно, що саме сьогодні і саме між цими командами вирішиться доля сьомого місця в турнірній таблиці і так званого «Кубка Престижу». «Ворскла» і «Десна» наразі поділяють цю позицію і мають однакову кількість очок. Але якщо не вважати звання чемпіонів серед лузерів, турнірною мотивацією, то головна інтрига сьогоднішньої зустрічі — який склад обере Віталій Косовський. Після домашньої нічиєї з «Карпатами», на запитання, чому за чотири тури до кінця чемпіонату, тренер дубля, покликаний перезавантажувати основу, Віталій Владиславович відповів, що раз команда не змогла виграти у «Карпат», варто почекати. Після перемоги над київським «Арсеналом» у минулому турі, «Ворскла» гарантовано убезпечила себе від вильоту, тож тепер Віталій Косовський вже точно може дати шанс молоді. Чи дасть — ось питання.



Букмекери у цьому протистоянні віддають невелику перевагу «Десні»



П1 — 2,75 Х — 3,10 П2 — 2,70



Наші шановні експерти знову розійшлися у своїх прогнозах, але всі крім одного вважають, що «Ворскла» не програє. Читати далі...

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка