Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві проложили обласну Спартакіаду серед депутатів місцевого рівня


Вісті з Полтави - У Полтаві проложили обласну Спартакіаду серед депутатів місцевого рівня

Збірна Полтавського району посіла ІІ загальнокомандне міcце

Серед учасників змагань — депутати Щербанівської ОТГ.


Спартакіада серед депутатів сільських, районних та обласної рад та голів ОТГ — традиційний турнір, який організує фізкультурне-спортивне товариство «Колос». Мета змагань — популяризація спорту та здорового способу життя.



Обласному етапу Спартакіади передував попередній етап, що відбувся у квітні. За підсумками цих змагань кожен район сформував збірну. Ці команди з’їхалися у Полтаву на обласну Спартакіаду. Кращих спортсменів-депутатів визначали у п’яти видах спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки.



У збірній депутатів Полтавського району є представники Щербанівської ОТГ.




Відкриття Спартакіади

— Граю у настільний теніс. Сподіваюся на особисту і командну перемогу, бо активно тренуємося: як я, так і колеги-депутати. Думаю, наша громада буде на виду, що допоможе у загальному заліку команді Полтавського району. Крім того, на змаганнях ми маємо показати, що жителі нашої громади — активні спортсмени, зокрема і депутати, — розповів депутат Щербанівської ОТГ Олександр Лихопуд.



Вірить у перемогу й інший депутат громади Оксана Гурцева.



— Дуже почесно брати участь у цих змаганнях. Щербанівська ОТГ — одна з найспортивніших у країні. Сподіваємося, що депутати громади, беручи за приклад наших спортсменів, продемонструють гарні результати, — зазначила вона.



Відкриття Спартакіади проходило на стадіоні «Динамо». Привітати та побажати успіху депутатам-спортсменам прийшли голова Полтавської облради Олександр Біленький, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Олександр Буцький, голова ВФСТ «Колос» Анатолій Головань. Після урочистостей почалися змагання.




Футбольні змагання

Уже не вперше у збірній Полтавського району в складі міні-футбольної команди грає голова Коломацької ОТГ Євген Почечун.



— У зональному турнірі вже обласних змагань ми посіли І місце. Тож і в фінальному будемо боротися за призові місця. А по результатам буде ясно, хто з гравців увійде у збірну області для участі у всеукраїнських змаганнях, — зазначив Євген Олександрович.



Футбольна команда Полтавського району показала найкращий результат у окремих видах змагань. Їй трохи не вистачило завзяття, щоб зайняти І місце. У групі ці спортсмени були сильніші за миргородську та новосанжарську команди, а у півфіналі переграли представників Гадяцького району. Але у фіналі серія пенальті визначила переможця. Ним стала збірна Оржицького району.




У Спартакіаді взяли участь декілька депутатів Щербанівської ОТГ

За крок від нагород зупинилася волейбольна команда із Полтавського району — у неї четверте місце. У шахах та шашках депутати з Полтавського району посіли шосту сходинку, а у настільному тенісі — 11-ту. Втім, у загальному заліку збірна Полтавського району виборола ІІ місце. Чемпіонами другий рік поспіль стали депутати Оржицького району. Трійку призерів замкнула команда Семенівського району.



За підсумками обласної Спартакіади буде сформована збірна депутатів Полтавщини. Вона відстоюватиме честь регіону на всеукраїнській Спартакіаді, яка відбудеться у Чорноморську влітку.


Прес-служба Щербанівської ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?