Авторизация

Вісті з Полтави - Чи то Вітко, чи то брехло — звернення в нікуди


Вісті з Полтави - Чи то Вітко, чи то брехло — звернення в нікуди


Нещодавно на карлівських біл-бордах замайоріло обличчя одного з народних депутатів, про існування якого люди вперше і дізналися з цих зовнішніх рекламних стендів. Це Артем Вітко — 1983 року народження, уродженець чи то Харківщини, чи то Праги, корінний мешканець Луганської області, віднедавна проживає у столиці. Кому довелося зіткнутися з цим персонажем в реальному житті, той на власному прикладі відчув його псевдо-турботу заради цинічного піару на проблемах простих людей.


Народний депутат України, який пафосно заявляє про допомогу простим людям, так само пафосно відкриває у Карлівці громадську правову приймальню, яка мала б надавати громадянам юридичну допомогу. Та на ділі вона майже постійно зачинена і не працює за оголошеним графіком. Що дає привід зробити наступний висновок — робота нардепа Вітка полягає далеко не у вирішенні проблемних питань електорату, чи то пак простого люду. Підтвердженням цього є й те, що декілька днів тому ця так звана приймальня хутенько згорнула свою роботу і більше на теренах Карлівщини не працює. Тож не дивно, що нардеп Вітко входить до трійки найгірших народних обранців 8-го скликання за даними аналітичного веб-порталу «Слово і діло».






Свою далекість та некомпетентність, як представника Верховної Ради України, Вітко демонструє навіть на засіданнях органів місцевого самоврядування. Так, нещодавно у Полтавській обласній раді відбулося засідання постійної комісії з питань житлово — комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв’язку. Сам Вітко не спромігся з’явитися на захід. Тож віддуватися за свого горе-керівника довелося його представнику. Той в свою чергу ледь наважився попросити слова перед поважною публікою, аби, користуючись нагодою, вчергове пустити пилюку в очі громаді, розповідаючи про начебто незаконні відключення від газопостачання, та виступити перед відеокамерами каналу «Центральний», який в свою чергу бере безпосередню участь у створенні псевдо-іміджу Вітка. 



На його прохання депутати облради відповіли, що відсутність заключених договорів є прямою підставою для припинення газопостачання і взагалі вони не мають права втручатися в господарську діяльність ПАТ «Полтавагаз» і попросили не вплутувати їх у так звані «розборки» з підприємством.






Розумні доводи депутатів Полтавської облради не зупинили миршавого представника Вітка і той таки виступив за трибуною. І його наполегливість недивна, адже виступити треба було будь що — для картинки. Але його звернення викликало лише сміх у депутатів та присутніх на засіданні.



На всі ж популістські закиди представника Вітка конкретні та компетентні відповіді дав перший заступник голови правління, головний інженер ПАТ «Полтавагаз» Олександр Чухрай, який вкотре наголосив, що підприємство працювало, працює і буде працювати лише в рамках чинного законодавства. Про це свідчать численні перевірки різних контролюючих органів.



Представник одіозного Вітка в своїй промові прикривався лише Постановою № 542. Але коли Олександр Чухрай уточнив у промовця, про які саме законодавчі порушення мова та про що саме йдеться у постанові, той відповісти не зміг. Це дало привід депутатам обласної ради зробити висновок: підлеглий нардепа Постанови просто-напросто не знає.



Представник нардепа Вітка, який взяв на себе сміливість голослівно виступати на засіданні комісії, не був компетентним та добре поінформованим не тільки у цьому питанні. Він навіть не спромігся назвати село, про відключення в якому так красномовно розповідав і це не дивно — адже який депутат, такий і представник. Сумнівно і те, що представників села Кошманівка Машівського району, про яке і йшлося, на цьому засіданні теж не було. Адже вони давно вирішили це питання і без псевдо-допомоги такого собі простого Вітка.






Отож і виходить, що цей поки що нардеп, наче алкоголік, який під час білої лихоманки ганяє чортів, скрізь шукає ворогів, намагаючись довести свою небайдужість до проблем простого народу. Але реальною турботою про полтавців тут, мабуть, і не пахне, адже використавши звичайних людей задля підвищення власного іміджу, він без мук совісті чимчикує собі далі. Так сталося і з жителькою міста Полтава Оленою Скриль, яка і стала черговою жертвою жалюгідного піару та псевдо-турботи, до якої вдається нардеп Вітко. 



Олена Миколаївна про свою проблему, пов’язану з повіркою лічильника, написала у соціальній мережі. Саме так з пропозицією допомогти у вирішенні питання на неї вийшла помічниця Вітка Тетяна Білан.






— Звернулася до депутата. Я на нього покладала надії. Як проста людина думала, що мені допоможуть. Він єдине, що, справді, приїхав, попіарився, зі мною пофотографувався і поїхав. Все. Ніякої допомоги не надав, — розповіла Олена Скриль.






У результаті Олені Миколаївні довелося самостійно розбиратися зі своїми питаннями. Тож завдяки особистому зверненню в «Полтавагаз» полтавка Олена Скриль вже їх вирішила. І зробила висновок, що такі, як Вітко не те, що не допомагають, а навіть шкодять простому люду своїм бездумним «кнопкодавством». Адже аналізуючи роботу розпіареного депутата у Верховній раді, насторожують відверті розбіжності його власної думки та думок звичайних людей, інтереси яких він начебто захищає. Бо по більшості питань, в яких народ висловлює свою негативну точку зору, Вітко голосує «За», тим самим підтримуючи законопроекти, спрямовані на погіршення життя простого народу.






Нагадаємо, що незабаром, а саме 27 жовтня цього року, відбудуться вибори до Парламенту України. Мабуть, тому нардеп Вітко, який не відомо звідкіля взявся, активізувався чомусь саме на Полтавщині, приділяючи найбільшу увагу 149 виборчому округу, аби будь-якою ціною заручитися підтримкою простих людей. Адже після ганебного програшу його друга і поплічника Капліна на президентських виборах запахло й очевидним провалом Вітка.






Звісно, судити і обирати тільки виборцям. Але вибір народу на майбутніх виборах має бути зваженим та обдуманим. Судіть самі: де правда? У проплачених промовах та популістських заявах тимчасового нардепа Вітка чи у викривальному, критичному висвітленні його туманної депутатської діяльності. Сам же голослівний виступ представника Вітка на засіданні комісії Полтавської облради, дав привід вчергове переконатися у законних діях ПАТ «Полтавагаз» і порожніх балачках народного депутата. Тож, як кажуть у народі, на помилках вчаться, тому не робіть одну й ту саму помилку вдруге!


Світлана УКРАЇНСЬКА

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?