Авторизация

Вісті з Полтави - Полтавська міськрада дозволить «Полтавтрансбуду» збудувати багатоповерхівку на вул. Сапіго


Вісті з Полтави - Полтавська міськрада дозволить «Полтавтрансбуду» збудувати багатоповерхівку на вул. Сапіго

Ескіз будинку на вул. Сапіго, 2

Земельні ділянки на вул. Сапіго, 2 та 4 будуть об’єднані в єдину, на якій збудують багатоквартирний будинок


На розгляд Полтавської міськради винесуть проект рішення «Про розроблення документації із землеустрою», який передбачає задовольнити клопотання ТзДВ «Полтавтрансбуд» щодо згоди на розміщення багатоквартирного будинку із вбудованими приміщеннями на вул. Сапіго. Проект вписується у детальний план території кварталу, обмеженого вулицями Сінною, Сапіго, Ватутіна та Пушкіна.



Мова йде про земельні ділянки на вул. Сапіго, 2 та 4. Об’єднаній земельній ділянці (площею 0,1691 га) присвоять адресу вул. Сапіго,2. Начальник управління земельних ресурсів Юрій Трегубов має укласти та підписати від імені Полтавської міської ради угоди про передачу права власності на зазначену земельну ділянку.






За планом, на ділянці між вказаними вище вулицями буде зведений 9-поверховий будинок. Від буде головним елементом кварталу. Багатоповерхівку збудує «Полтавтрансбуд» на місті двох старих будинків за адресами вул. Сапіго, 2 і 4.



Нагадаємо, що у квітні голова ГО «Громадський контроль» Андрій Храмов окрім 17 тис. доларів вимагав знести старий дитячий майданчик під приватні гаражі. Однак підприємство на прохання мешканців прилеглих будинків збудувало новий дитячий майданчик.







Оновлений дитячий майданчик вул. Сапіго, 6

У будинку на вул. Сапіго, 4, раніше розміщувався міжрайонний відділ державної служби охорони в Полтавській області. Потім там працювали державні нотаріуси. На вул. Сапіго, 2, був старий житловий будинок. Земельну ділянку під будинком Сапіго, 2, «Полтавтрансбуд» викупив у 2016 році, а під Сапіго, 4, — у 2018 році.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?