Авторизация

Вісті з Полтави - Каплін: особисто контролюватиму всі порушення перевізників і направлятиму десятки звернень у всі інстанції


Вісті з Полтави - Каплін: особисто контролюватиму всі порушення перевізників і направлятиму десятки звернень у всі інстанції


Приватні перевізники повертають маршрутки на дороги Полтави. При цьому міська влада згодна до 1 серпня розглянути обґрунтування підвищення цін на проїзд, але в обмін на виконання низки вимог. Відповідні взаємозобов‘язання сторони виклали в меморандумі, ініційованому нардепом-соціал-демократом Сергієм Капліним.


Про це головний соціал-демократ країни повідомив на своїй сторінці у фейсбуці. Серед іншого народний депутат наголосив, що він особисто, його родичі та вся команда полтавської СДП щодня контролюватимуть виконання вимог громади міста, висвітлених у меморандумі. Зокрема в документі, підписаному між міськрадою та перевізниками йдеться про дотримання графіків і маршрутів, встановлення систем gps-стеження на маршрути, дотримання культури, чистоти в порядку, технічної відповідності машин, відсутність хамства, куріння та розмов по телефону з боку водіїв та шансону в машинах. Перевізники, які протягом 5 днів сиділи дез роботи на такі умови пристали.



— ОСОБИСТО контролюватиму виконання меморандуму, який ми ініціювали і який підписали депутати і перевізники! — написав Сергій Каплін у своєму зверненні до полтавців. — Тепер попрацюємо інспекторами в маршрутках і автобусах. ВАЖЛИВО! МИ НЕ ПРОСТО ТАК ДОБИВАЛИСЯ ЦЬОГО МЕМОРАНДУМУ. Меморандум плюс повноваження нардепа — це можливість за додаткову 1 гривню отримати для полтавців принципово нову якість послуг у транспорті: дотримання графіку, змусити відремонтувати авто, добитись поваги до пасажира тощо.



Нардеп наголосив, що він і вся команда полтавських соціал-демократів беруться контролювати якість перевезень і дотримання пунктів меморандуму. В разі їх порушень Каплін готовий надсилати звернення до всіх контролюючих інстанцій: податкової, Держпраці, Укртраснбезпеки, прокуратури, правоохоронців тощо.



— Я даю Вам свій прямий номер — 0675407096. Плюс запрацює гаряча лінія. Пишіть в повідомленнях або телефонуйте і кажіть про порушення Меморандума. Текст Меморандуму ми роздамо всім полтавцям, — зазначає Сергій Каплін у своєму зверненні.



Він зазначив, що результати інспекцій, перевірок, а також відповіді на звернення буде висвітлювати в усіх доступних соцмережах і ЗМІ міста для оперативного інформування полтавців.



— Увага! Перевізники після моїх звернень вже були оштрафовані на сотні тисяч гривень і знають, що це дуже серйозно. Але я сподіваюсь на взаєморозуміння і співпрацю. Головне! Комунальний транспорт — це єдиний порятунок від шантажистів і страйків, єдиний шлях до якості! — резюмував головний Соціал-демократ.



Саме на розширенні комунального автопарку та відродженні знищеного минулою владою підприємства Каплін акцентує особливу увагу, вважаючи це пріоритетом № 1 для міської влади.


Прес-служба Соціал-демократичної партії (СДП)

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?