Авторизация

Вісті з Полтави - «Репутаційні АКТИВісти — 2019»: у рейтингу кращих — газовидобувні підприємства Полтавщини


Вісті з Полтави - «Репутаційні АКТИВісти — 2019»: у рейтингу кращих — газовидобувні підприємства Полтавщини


Оприлюднено результати Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти — 2019». До десятки переможців паливно-енергетичного сектору увійшли і газовидобувні підприємства, що працюють у Полтавській області. Очолило рейтинг АТ «Укргазвидобування».


Журі, до складу якого традиційно входять незалежні авторитетні експерти, оцінювали репутаційні досягнення українських компаній за п’ятьма критеріями: репутаційна стабільність, медіаактивність, іміджевий капітал КСВ, якість антикризових комунікацій, ступінь інноваційності PR-активностей. Оцінка проводилася у двох групах номінацій — галузевих і функціональних.



Згідно з оприлюдненими даними V Національного рейтингу управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти 2019», АТ «Укргазвидобування» посіло перше місце в управлінні репутацією серед компаній у номінації «Паливно-енергетичний комплекс — видобуток нафти, газу та вугілля».



Головний редактор інформаційного порталу Delo.ua та експерт сегменту ПЕК проекту «Репутаційні АКТИВісти» Вячеслав Мироненко підкреслив, що одразу сім газовидобувних компаній АГКУ увійшли до всеукраїнського ренкінгу:



— Газовидобувна галузь — найбільш динамічний сегмент українського бізнесу у формуванні репутаційного активу. Саме ефективна взаємодія з місцевими громадами, комунікація про стратегічне значення галузі та діалог на всіх рівнях сприяв побудові унікальної для українського ринку моделі. Варто відзначити роль профільних об‘єднань, зокрема діяльності Асоціації газовидобувних компанії України, що об‘єднала дії окремих підприємств в спільну ефективну комунікацію стратегічної галузі України.



«Репутаційні АКТИВісти» — щорічний національний рейтинг, що залучає провідних експертів з різних корпоративних сфер до визначення та ранжування компаній щодо якісних показників керування репутацією. Цього року особливу роль у визначенні переможців відіграли кейси сталого розвитку та корпоративно-соціальної відповідальності. Підприємства газовидобувної галузі активно співпрацюють з місцевими громадами.



— Рейтинг «Репутаційні АКТИВісти» зарекомендував себе як авторитетний та неупереджений показник оцінки діяльності провідних компаній, що працюють на теренах України. Учасники рейтингу з кожним роком прагнуть до найкращих результатів. Приємно бачити, що, крім успішного ведення бізнесу, більшість компаній переймається питаннями розвитку суспільства та навколишнього середовища. Дякуємо команді рейтингу й експертам, які долучилися до процесу визначення переможців та гідно оцінили усіх учасників, — повідомляють у АТ «Укргазвидобування».



До десятки кращих компаній з найбільш стійкою репутацією у номінації «Паливно-енергетичний комплекс — видобуток нафти, газу та вугілля» увійшли відразу сім представників Асоціації газовидобувних компаній України. Це і не дивно, адже спільними зусиллями індустрія активно працює над модернізацією галузевого законодавства згідно з кращими міжнародними практиками. Реформи сприяють якісним змінам та наближають країну до енергонезалежності.



Серед кращих — ДТЕК Нафтогаз та група Smart Energy, які отримали 164,43 та 164,00 балів відповідно від експертів конкурсу. Слідом увійшли у десятку кращих СП «Полтавська газонафтова компанія», Geo Alliance Group, Burisma Group та КУБ-ГАЗ.






Національний рейтинг якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти» проводиться з 2015 року. 



Результати та аналітичні матеріали опублікувано у спеціальному виданні «Практика Власти». Результати V Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти» офіційно презентували 25 квітня на урочистій церемонії в рамках XVII Міжнародного PR-Фестивалю. Переможці отримали відзнаки.


Рена ДАРСАНІЯ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка