Авторизация

Вісті з Полтави - OnTaxi допомагає полтавчанам подолати транспортний колапс


Вісті з Полтави - OnTaxi допомагає полтавчанам подолати транспортний колапс


З 10 травня в нашому місті представники міського транспорту вийшли на акції протестів. Через це місто залишилося паралізованим, люди не можуть встигнути на роботу. У цій ситуації таксі стало єдиною альтернативою. Зрозумівши це, сервіси таксі підняли ціни, адже людям все одно нікуди дітися.


Один із найбільших у місті сервісів виклику авто OnTaxi вирішив допомогти містянам подолати транспортний колапс. Для цього вартість поїздки у класах Економ, Стандарт та Комфорт знижено:


Економ — від 16 грн замість 30,
Стандарт — від 27 замість 40,
Комфорт — від 37 замість 50.

У вартість включено подачу авто та 1 км шляху. Регіональний менеджер OnTaxi Микола Захватаєв також поділився лайфхаком для клієнтів: «Послуги таксі виконують на авто з 4 дверима, тому ви можете об’єднатися зі своїми друзями або сусідами, щоб викликати авто не для одного себе, а для трьох людей, з які їдуть в одну сторону. Відповідно вартість поїздки також буде розділено на 3. Це дасть змогу не тільки заощадити, але й познайомитися з цікавими людьми». Акція триватиме до кінця страйку перевізників. Єдине, що через великий попит на таксі, можливо, доведеться почекати авто трошки більше — 6-8 хвилин замість звичайних п’яти.



Нагадаймо, OnTaxi — український сервіс таксі, який працює у 8 містах. Авто можна замовити через відповідний додаток або за номером 2000.


Андрій ПЕТРОВ, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?