Авторизация

Вісті з Полтави - У Шишаках нетверезий чоловік побив свою дружину та повідомив у поліцію про її «вбивство»


Вісті з Полтави - У Шишаках нетверезий чоловік побив свою дружину та повідомив у поліцію про її «вбивство»


Чоловік у стані сп’яніння повідомив про «вбивство» своєї дружини. На місці правоохоронці виявили «загиблу» при свідомості, але із синцями та саднами


У Шишаках чоловік повідомив до поліції, що вбив свою дружину. Прибувши на місце виклику, правоохоронці побачили його 42-річну побиту дружину, але при свідомості. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції в Полтавській області. 36-річний раніше судимий чоловік був у неадекватному стані та пояснити свій вчинок не зміг. У якому саме стані — наркотичного чи алкогольного сп’яніння перебував чоловік — встановить експертиза.



Під час огляду помешкання правоохоронці також вилучили дві пластикові пляшки, заповнені подрібненою зеленою речовиною — канабісом, а також саморобний пристрій для вживання наркотику. Вилучене направили на експертизу.



Відкрито кримінальне провадження за фактами побиття жінки та незаконного обігу наркотичних засобів (ч. 1 ст. 125 та ч. 1 ст. 309 КК України). Досудове розслідування триває.



Нагадаємо, що у жовтні 2017 року 22-річний чоловік повідомив в поліцію, що біля Тахтаулового Полтавського району вбив двох жінок, але виявилося, що юнак пожартував.


Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?